Новини про зірок
Подобається

Коментар Корольової щодо заборони в’їзду в Україну викликав ще більшу відразу до зірки (ФОТО)

21/10/2016     Автор: Яна Романська
Коментар Корольової щодо заборони в’їзду в Україну викликав ще більшу відразу до зірки (ФОТО)

Співачку серед іншого обурила формулювання, згідно з якою її пісні несуть загрозу українській державі
 

Відома співачка Наташа Корольова обурилася забороною в'їзду в Україну і засмутилася, що не зможе навіть приїхати до своєї майже столітньої бабусі в Київ. Про це вона розповіла в коментарі виданню Лайф, передає Корупція.Стар
 

Співачка обурилася, що тепер не зможе потрапити до Києва, щоб відвідати свою бабусю. Крім того, вона здивована формулюванням заборони їй відвідувати Україну.
 

"Мої адвокати подивляться, що можна зробити. Справа в тому, що моїй бабусі 94 роки. Вона живе в Києві, хворіє. Найстрашніше для неї те, що її улюблена внучка не приїде її поховати. Це удар. Ви розумієте, як це жахливо для літньої людини? Формулювання, що я своїми піснями уявляю загрозу українській державі – це, звісно, щось! Своїми хорошими і добрими піснями про кохання, про дружбу, про позитивні людські відносини артистка Наташа Корольова становить велику загрозу. Я багато в своєму житті про себе поганого читала, але таких фантазерів ще пошукати треба. Виявляється, я шпигунка Кремля", – сказала Корольова.
 

Також вона вважає, що українському народові обмежують свободу вибору.
 

"Висновок один: просто українського народу все обломили – свободу вибору і все інше. Як же вони бояться, виявляється, мене – абсолютно пристойну людину, яка ніколи не висловлювався негативно. В результаті вони побачили в мені цю загрозу", – додала співачка.
 

Як стало відомо, Служба безпеки України заборонила співачці Наташі Корольовій в'їзд в Україну терміном на п'ять років.
 

Також варто відзначити, що на 14 грудня в Україні заплановано її концерт і поки ще не був скасований.