Новини про зірок
Подобається

Доросла дочка Віторгана довела вагітну Ксенію Собчак до сліз (ВІДЕО)

21/10/2016     Автор: Катерина Гук
Доросла дочка Віторгана довела вагітну Ксенію Собчак до сліз (ВІДЕО)

Вагітна телеведуча Ксенія Собчак після вистави, в якому грають її чоловік із донькою від першого шлюбу, актори Максим і Поліна Віторган, заявила, що їй пощастило з чоловіком.

Російська телеведуча Ксенія Собчак розмістила уривок вистави "КвартетаИ" "В Бореньке чогось немає" за участю свого чоловіка, актора Максима Віторгана та його дочки від попереднього шлюбу Поліни, передає Корупція.Стар

Пост вона розмістила в Instagram.

 

Премьера Нового Спектакля КвартетаИ "В Бореньке чего-то нет". В главной роли — @mvitorgan . Замечательные тексты,пронзительнейшие диалоги о жизни ,смерти и жизни "на черновик". Но главное мое открытие этого спектакля это даже не муж(хотя он чертовски хорош) ,а его дочь Полина Виторган. Здесь я украдкой сняла маленькую сценку -диалог во сне главного героя с его нерожденной дочерью. Я плакала. И восхищалась одновременно. Все-таки меня через все ,назовем это,хм.."зигзаги жизни" чудом занесло в интеллигентную и талантливую семью…. #простоповезло #вмаксимечтотоесть

Відео, опубліковане користувачем Ксения Собчак (@xenia_sobchak)

"Чудові тексти, діалоги про життя, смерть і життя "чернетка". Але головне моє відкриття цього спектаклю – це навіть не чоловік (хоча він скажено гарний), а його дочка Поліна Віторган. Тут я крадькома зняла маленьку сценку-діалог у сні головного героя з його ненародженого дочкою. Я плакала. І захоплювалася одночасно. Все-таки мене за все, назвемо це, хм… "зигзаги життя", дивом занесло в інтелігентну і талановиту родину", – написала Собчак і зазначила пост хештегом "просто пощастило".

У Віторгана двоє дітей від першого шлюбу з актрисою Тюгу Вікторією Верберг – 20-річна Поліна і 15-літній Даниїл. Собчак – третя дружина актора (друга – маркетолог Наталія Віторган), весілля відбулося 1 лютого 2013 року. На церемонію одруження вони запросили тільки найближчих родичів та друзів.