Новини про зірок
Подобається

«Зважені та щасливі 6»: учасник шоу піде проти В’ячеслава Узєлкова (фото)

20/10/2016     Автор: Катерина Гук
«Зважені та щасливі 6»: учасник шоу піде проти В’ячеслава Узєлкова (фото)

Учасники шоу "Зважені та щасливі 6" будуть вести запеклу боротьбу в таборі

Сьогодні на каналі СТБ о 21:00 стартує новий восьмий випуск телешоу "Зважені та щасливі 6". У цьому випуску глядачі зможуть побачити запеклу боротьбу в таборі. Капітан чоловічої команди Володимир Теличак разом з іншими учасниками виграв поїздку додому. Але перед тим як щасливчики відправляться додому ведуча Яна Соломко дасть всім учасниками телефони для контакту один з одним. Раніше користуванням телефоном заборонялося на проекті. Ці телефони трохи насторожили учасників проекту "Зважені та щасливі 6", повідомляє Корупція.Стар

kk

Шестеро учасників, ті які їдуть додому, звичайно ж "підуть у відрив" як тільки вони покинуть територію проекту "Зважені та щасливі 6". Поки ці шестеро щасливчиків будуть розважатися вдома, вони навіть не будуть підозрювати, що відбувається в таборі. Жінки і чоловіки учасники будуть вести запеклу боротьбу під назвою "Хрестики-нулики". Саме ця гра доведе учасників до істерії і сліз, будуть кричати і рвати на собі волосся. По правилам шоу за поразку буде покарання: додаткові кілограми на ваги і втрата одного з членів команди.

Допомогти врятувати ситуацію зможуть учасники, які виходять за межі території шоу "Зважені та щасливі 6". . Для цього їм треба буде пожертвувати часом з рідними заради команди. Але чи захочуть вони це зробити?