Новини про зірок
Подобається

Вагітна Міла Куніс иЭштон Катчер повеселилися на бейсбольному матчі (ФОТО)

20/10/2016     Автор: Катерина Гук
Вагітна Міла Куніс иЭштон Катчер повеселилися на бейсбольному матчі (ФОТО)

Міла Куніс і Ештон Катчер ще раз довели, що вони — одна з наймиліших пар Голлівуду, влаштувавши романтичне побачення на грі бейсбольного клубу Los Angeles Dodgers. 

На стадіоні Dodger Stadium обидва з подружжя, які зараз перебувають в очікуванні другої дитини, з'явилися у футболках клубу, передає Корупція.Стар

Футболка Міли обтягувала її великий живіт — судячи з усього, до щасливої події залишилося зовсім недовго.

928231 wx600_657277 523850 408113 832943 351156

Разом актори активно вболівали за команду, зустрілися з улюбленими гравцями, зробили селфи з шанувальниками, а також оголосили розстановку гравців перед початком гри.

"Час для спритного бейсболу (гра слів, назва команди Dodgers і слово dodger — спритний, верткий, — прим. ред.). Вперед, Dodgers", — вигукнули Міла і Ештон під оглушливий рев натовпу.

Цікаво, що Міла Куніс була у спортивній сорочці з номером один, а Катчер значився в сімейному команді під номером два. З іншого боку, чого не зробить чоловік заради вагітної дружини, тим більше що в гармонійній парі питання верховенства гостро не стоїть.

Міла і Ештон не змогли приховати своє хвилювання за улюблену команду, тому за час матчу на обличчях подружжя можна було побачити величезний спектр емоцій. Крім того, пара зробила кілька селфи на тлі улюбленої команди і записала мотиваційне відео.