Новини про зірок
Подобається

«Танцюють всі 9»: італієць спровокував Тетяну Денисову на відверте зізнання (фото)

20/10/2016     Автор: Катерина Гук
«Танцюють всі 9»: італієць спровокував Тетяну Денисову на відверте зізнання (фото)

Тетяна Денисова не змогла встояти перед загадковим Массімо Ардуіно і розкрила свій секрет

"Танцюють всі 9"- танцювальне шоу на українському телебаченні. Учасником шоу "Танцюють всі" може стати будь-хто, незалежно від віку і місця проживання. На кастингу в Одесі прийшов показати свій талант італієць Массімо Ардуіно. Фанат фільму "Брудні танці" приїхав на проект, тому що він хотів втекти від любові з його викладачкою по танцям, повідомляє Корупція.Стар

У нас трохи дивні відносини. Там і любов і ненависть.

Массімо Ардуіні

І він вирішив втекти від усього, від проблем, від любові, і поїхати "світ за очі". На сцені проекту "Танцюють всі 9" учасник показав чуттєвий танець, просочений болем і щастям, пристрастю і ненавистю. Красиві лінії і вигини Массімо Ардуіно надали танцю ще більшої ефектності. Але деякі з журі вирішили, що конкурсанту не вистачає емоційності:

Вау ефекту у нього немає.

Річард Горн

1-1

Але Тетяна Денисова категорично була проти цієї думки. Вона вирішила сказати спільну думку учаснику Массімо Ардуіно на шоу "Танцюють всі 9":

 

Ти дуже технічний танцюрист. Але тобі потрібен хореограф, який зможе тебе розкрити, тому що тобі не вистачає барв. Але я сподіваюся, що ці барви ти знайдеш у нас на проекті.

Суддя проекту "Танцюють всі 9" Тетяна Денисова вручила йому заповітний квиток для подальшої участі на шоу. Але на цьому сюрпризи не закінчилися. Так, Раду Поклітару (один з журі проекту "Танцюють всі" — tochka.net) після виступу 26-річного Массімо Ардуіно з Італії на відбірковому турі проговорився щодо нового сімейного статусу Тетяни Денисової. Тетяна ж прокоментувала номер несподіваною пропозицією:

Руденький, мені подобається. Його треба трохи трухануть. Чи не виспався він.

У відповідь Раду Поклітару жартома запропонував Тетяні скористатися можливістю:

А коли у тебе чоловік їде? Щоб ти його труханула.

Відзначимо, що такі розмови здивували не тільки Інтернет-користувачів, а й представників ЗМІ, тому що після розлучення з учасником "Х-фактора" Олександром Кривошапко, Тетяна ретельно приховує своє особисте життя.