Новини про зірок
Подобається

Ніколь Кідман перестала виходити з чоловіком на публіку (фото)

20/10/2016     Автор: Катерина Гук
Ніколь Кідман перестала виходити з чоловіком на публіку (фото)

Актриса Ніколь Кідман розповіла друзям, що її відносини з чоловіком охололи, повідали інформатори, наближені до пари

"Ніколь вважає, що з їх з Кітом відносин пішла "іскра", і дуже переживає з цього приводу. Вона сподівається, що чоловік засумує за нею, поки вона роз'їжджає по Європі в рамках свого промотуру нового фільму "Лев". Однак, як би сумно це не було, вона не виключає і інший варіант розвитку подій — розлучення", — розповіли інсайдери одному із зарубіжних видань.

На думки про те, що в стосунках пари з недавніх пір щось пішло не так наштовхує і той факт, що за час промотуру картини "Лев" Ніколь жодного разу не вирвалася додому і навіть не виявила бажання це зробити. Такий стан справ дуже засмутив чоловіка актриси. Відзначимо, що інші друзі пари, які частіше спілкуються з Урбаном, запевняють, що зараз він насолоджується свободою. Поки Ніколь немає поруч, Кіт може відчути себе повноцінним чоловіком без обмежень і тотального контролю, повідомляє Корупція.Стар

q

Нагадаємо, раніше про відносини з Кітом Ніколь відгукувалася дуже позитивно і тепло

"Після розлучення з Томом я довго не могла почати нові стосунки. Навіть коли вже пережила ту кризу дорослішання. Ми стали всерйоз зустрічатися з Кітом тільки через два роки після знайомства. Я просто була нездатна на близький контакт … Але вся справа в Кіті! Я відчуваю його як заперечення будь-яких тривог, як постійний захист — хоча мені ніщо і не загрожує ".