Новини про зірок
Подобається

Наташа Корольова вперше показала свої машини (ФОТО)

20/10/2016     Автор: Яна Романська
Наташа Корольова вперше показала свої машини (ФОТО)

Наташа Корольова визнає, що не уявляє життя без машини. За словами співачки, для неї авто не розкіш і не засіб пересування, а другий будинок і часом вона проводить в машині цілий день, тому довелося обладнати її на всі випадки життя. Водить машину Наташа вже чверть століття, передає Корупція.Стар

Першою власною машиною Корольової стала біла «дев'ятка», куплена на «Автовазі» по блату: 

«За часів загального дефіциту, навіть маючи гроші, придбати машину було складно. Тому артисти часто давали концерти на автозаводах, щоб без черги купити новеньке авто — прямо з конвеєра! Мені пощастило, та моя «Жигулі» майже не ламалася».

Наташа — водій з 25-річним стажем. Почавши в юності зі старенького батьківського «Жигулі», вона поїздила потім на безлічі найсучасніших авто. 

«Був навіть зовсім випендрежний BMW золотого кольору — спортивний, з двома дверима. Красива, кльова машина, але до наших доріг, та й до мого життя, не надто пристосована». 

Найчастіше співачка згадує свій рудий Nissan. 

«Рідко буває, щоб машина так тобі підходила: по дизайну, по відчуттях, по комфорту. Ну все в ній було по мені! Я настільки її любила, що навіть зробила аерографію. Малюнок придумала сама: капот Nissan немов розривала на частини величезна кішка, яка вистрибувала з двигуна. Ніколи більше у мене і в думках не було прикрасити машину чим-небудь подібним. А тоді страшно хотілося якось висловити харизму автомобіля. Ось що значить — ТВОЯ машина! Зазвичай міняю авто раз в два-три роки. Але на Nissan я їздила років вісім. А коли розлучалася з ним, плакала». 

2-1

Японські марки завжди подобалися Корольовій більше інших. Ось і зараз вона їздить на мінівені Toyota Alphard: 

«Ціную його за м'якість їзди, за комфорт і для пасажира, і для водія, але не тільки за це. Я побачила мінівен на виставці, задовго до початку офіційних продажів в Росії, і відразу поклала на нього око. Сподобалося все: і дизайн, і хід, і комфорт. У ньому складаються всі сидіння, утворюючи гігантське внутрішній простір! Загалом, те, що мені і треба було! Авто для мене не розкіш і не засіб пересування, а другий будинок. Часом проводжу в машині цілий день. Так що вона у мене обладнана на всі випадки життя. Можу взяти з собою цілий гардероб, адже іноді протягом дня буваю і на офіційних переговорах, і на репетиції, і на телезйомки. І для кожного виходу потрібен свій наряд. А коли мене везе водій, можу подрімати або подивитися потрібний по роботі відеоматеріал. Навіть ділові зустрічі проводила в машині: вона ж завбільшки з маленький офіс! А оскільки мені часто доводиться займатися ремонтом — то квартири, то дачі, то свого салону краси, — можу перевозити в мінівені будь-яку річ, аж до холодильника і ванни!».

3

Проблем з паркуванням габаритної машини у Наташі немає. 

«Спасибі татові, який практично відразу навчив паркуватися заднім ходом. В Америці, де я часто буваю (в Майамі у Королевою квартира, там же живе її мама. — Прим. Ред.), які не заморочуючись, паркуються передом. До речі, там рівень вимог при складанні іспитів на права нижче, ніж у нас. Коли я здавала водіння, треба було виконати вправу «В'їзд в гараж». Габарити були позначені пластмасовими переносними стовпчиками. Природно, за звичкою я заїхала задом. Вийшло з першого разу, та так хвацько і жваво, що у інспектора-негритянки, яка приймала іспит, очі на лоб полізли. Вона стояла ошелешена, а потім видихнула: «Ідіть, ви здали!».

При необхідності Наташа водить машину не тільки в Америці, але і в Європі. 

«У свій час у мене було багато концертів в Німеччині, і там я теж сіла за кермо. В результаті Франкфурт-на-Майні дізналася, як ніби там народилася! А коли ми відпочивали на Канарах, виявилося, що наш готель розташовується далеко від центру міста, а хочеться ж і в магазин заскочити, і на дискотеці потусуватися, і в кафе посидіти. Ми взяли невелику авто напрокат. До речі, це була машина з механічною коробкою, а на Канарах гори, серпантини. Але нічого, впоралася і з серпантинами…».

Водить Наташа впевнено. 

4

«Я не лихач. Мій девіз: акуратність і обережність. Але все одно без аварій не обходилося. Слава богу, по дрібниці: то я кого-то не побачила і дряпнула, то до мене хтось притерся. Зате мій водій рулить в стилі «привіт від Шумахера!». Але, напевно, це особливість поведінки чоловіків за кермом: всі їхні нескінченні перестроювання, метання з крайнього лівого ряду в крайній правий, підрізання, які я терпіти не можу. Сергій (чоловік співачки Сергій Глушко. — Прим. Ред.) теж любить швидкість, і коли я його везу, бурчить: «Що ти так повільно їдеш ?!» Я люблю водити машину. Але останнім часом все-таки віддаю перевагу, щоб мене возили. На пасажирському сидінні стільки справ, стільки дзвінків встигаю зробити!».