Настя Самбурська ошелешила фанатів своєю фігурою (ФОТО)

20/10/2016     Автор: Катерина Гук
Настя Самбурська ошелешила фанатів своєю фігурою (ФОТО)

Відома російська актриса Настя Самбурська похвалилася стрункою фігурою і по-справжньому захопила своїх фанатів. 

Цього разу зірка телевізійного серіалу «Універ» продемонструвала численним шанувальникам свій пружний прес, передає Корупція.Стар

Самбурська опублікувала в одній із соціальних мереж Інтернету фотографію, на якому показала спортивне тіло і без сорому оголила свій плаский живіт.

1476901930_nastasya-samburskaya-pokorila-fanatov-svoey-figuroy-foto-2

До речі, зірка «Універу» активним чином пропагує здоровий спосіб життя і з завидною постійністю публікує на своїй сторінці фотографії і відеозаписи, зроблені в спортивному залі.

Цього разу красуня по-справжньому захопила своїх відданих фанатів, опублікувавши фотографію свого спортивного підтягнутого тіла. Самбурська оголила не просто живіт, а самий справжній сталевий прес, якому позаздрять багато чоловіків, які серйозно займаються своєю фігурою. Багато передплатники і фанати Настасії Самбурської повністю поділяють такий підхід до здорового способу життя. Незважаючи на те, що серед коментарів превалюють позитивні емоції, багато підписників Самбурської просять Настасію зупинитися, тому що, на їхню думку, вона вже стала схожа на «мужика».


Варто відзначити, що останнім часом Настя Самбурська воліє закривати опцію додавання коментарів до своїх фотографій і відеороликів в соціальній мережі Instagram, оскільки свого часу на її адресу було написано багато бруду і висловів. Після того, як коментувати викладені на особистій сторінці Самбурської фотографії і відео стало заборонено, в Інстаграмі Настасії миттєво стало нудно. Це й не дивно, адже зараз підписники і фанати можуть лише спостерігати за життям Самбурської з фото і відео, але висловлюватися, коментуючи свої відчуття від побаченого, вони не можуть.