Новини про зірок
Подобається

Зірки привітали Світлану Лободу з днем народження (фото)

19/10/2016     Автор: Катерина Гук
Зірки привітали Світлану Лободу з днем народження (фото)

Співачка Світлана Лобода в свій день народження вирушила до моря.

Зірка відзначила день народження в компанії своєї команди і шанувальників. Ранок свого 34-річчя Світлана Лобода зустріла в Одесі, а потім вирушила до Миколаєва на концерт в рамках міжнародного туру "К черту любовь", повідомляє Корупція.Стар

Першою привітала артистку улюблена дочка Євангеліна, яка почала святковий день мами з пісні, потім малятко присвятила "своїй богині" вірш.

З самого ранку на співачку обрушився шквал дзвінків і поздоровлень від рідних, друзів і колег по сцені. А фан-клуби країн СНД влаштували на честь Світлани святковий марафон. Шанувальники малювали портрети виконавиці, робили для неї колажі і навіть писали слова побажань на … снігу.

729728_1_w_570

Особисто привітала артистку Глюкоза, яка зізналася, що є фанатом LOBODA. Залишила привітання для співачки і Лоліта, зазначивши в своєму Instagram:

"Світлано, мене завжди вражає твоє завзятість! Позначається спортивне дитинство!) Всім би так — ставити мету і йти семимильними кроками!!! Ти тоненька Велика Розумниця !!! Тобі не потрібні нічиї побажання, ти точно знаєш, що треба робити!!"

Привітав артистку зі святом і Микола Басков, назвавши Лободу "королевою сцени, яка підірвала шоу-бізнес", а продюсер виконавиці Нателла Крапівіна згадала, як почалася їх співпраця:

"Ти змінила моє життя і герой з Казки про втрачений час", нехлюй і телепень, навчився цінувати і той самий час, і знайшов ту саму мету, яка так схожа на мрію. Я бажаю тобі щастя безмежного як твоя душа, сильного як твоя воля, вірного як твоє серце. Нехай твій успіх не вимірюється ні чартами, ні переглядами, а тільки закоханими очима людей, що йдуть за тобою. Нехай твоя музика звучить завжди! "

Святковий флешмоб в честь LOBODA підтримали і провідні теле- і радіостанції країн СНД. Але найбільше пощастило шанувальникам з Миколаєва, яким пощастило розділити цей день з самої Світланою.

Фани зустріли співачку величезними літерами LO і солодкими іменними подарунками, а також прикрасили цілу стіну залу, де виступала Світлана, яскравими кульками.

У розпал виступу народної улюблениці на сцену вийшла Lobanda артистки. Колектив виконав знамениту Happy Birthday, яку підтримав весь зал. Глядачі вітали Лободу стоячи.

Після концерту іменинниця відзначила своє свято разом з командою в одному з ресторанів Миколаєва. У день народження артистка отримала безліч подарунків від глядачів і величезного дерев'яного слона від музикантів на удачу.