Новини про зірок
Подобається

Не впізнати: Олена Кравець приголомшила шанувальників кардинальною зміною зачіски (ФОТО)

19/10/2016     Автор: Яна Романська
Не впізнати: Олена Кравець приголомшила шанувальників кардинальною зміною зачіски (ФОТО)

39-річна зірка Студії "Квартал 95" Олена Кравець нарешті з'явилася на публіці через два тижні після пологів. 

Днями красива і щаслива актриса була помічена в одному з ресторанів Києва, передає Корупція.Стар

15 серпня Олена Кравець та її чоловік Сергій вдруге стали батьками. У пари народилася двійня: хлопчик – Іван і дочка Катя. Після цієї радісної події зірка Студії "Квартал 95" ще жодного разу не з'являлася на публіці, приділяючи весь свій час дітям. 

xxg_x99spyc

Під час вагітності Олена не дуже балувала громадськість подробицями очікування малюків, лише час від часу публікував свої щасливі "вагітні" знімки у себе на сторінці в Facebook. 


Також кілька днів тому Олена Кравець показала, як гуляє з новонародженими малюками, опублікувавши на сторінці в своїй офіційній групі ВКонтакте фотографію коляски, в якій вивозить своїх дітей на прогулянку. 

А вчора в тій же офіційній групі актриси у ВКонтакте з'явився знімок, на якому Олена позує в компанії трьох дівчат в одному з

Для першого виходу у світ після пологів артистка вибрала елегантну балахонисту сукню з квітковим принтом. Олена віддала перевагу стриманий макіяж, а також трошки оновила зачіску.

Нагадаємо, в родині Олени та Сергія тепер троє дітей – крім двійнят подружжя виховує старшу дочку Марію, яка росте точною копією своєї красуні мами.