Без категорії
Подобається

І вона туди ж: Джамала опублікувала фото у відвертій облягаючій майці без бюстгальтера (ФОТО)

19/10/2016     Автор: Яна Романська
І вона туди ж: Джамала опублікувала фото у відвертій облягаючій майці без бюстгальтера (ФОТО)

Українська співачка Джамала одна з небагатьох артистів, хто вважає за краще завойовувати публіку не тілом, а вокалом. 

Саме завдяки своєму прекрасному голосу і манері виконання вона стала переможницею Євробачення в цьому році, передає Корупція.Стар

Глядачі звикли до стриманого і навіть трохи строгого образу співачки, і здавалося, що він завжди буде таким. Але це не так. Сьогодні Джамала довела, що може собі дозволити одягати речі з ноткою відвертості.

59993_1yw1jsvbkoc4_w_700

На захід під назвою "Mercedes Benz Kiev Fashion Days" артистка прийшла в чорній сукні з глибоким декольте, яке демонструє пружні груди зірки. Поверх сукні Джамала одягнула світлий плащ з відкритими плечима, який з одного боку підкреслив її образ, а з іншого – зробив його трохи скромнішим.

Співачка доповнила свій новий лук блискучими босоніжками на високих підборах і незвичайною зачіскою.Все це дуже сподобалося публіці. Під новими фотографіями Джамали в Instagram фанати не шкодують лайків і пишуть захоплені коментарі. Всі, як один, підписчики співачки зазначили, що їй до лиця такий відвертий образ, а глибоке декольте додає йому тієї пікантності, якої їй трішки бракувало.