Новини про зірок
Подобається

Дружина Влада Ями розповіла, як чоловік їй зробив пропозицію (фото)

19/10/2016     Автор: Катерина Гук
Дружина Влада Ями розповіла, як чоловік їй зробив пропозицію (фото)

Влад Яма та Ліліана спільно вирішили не говорити про своє весілля

Влад Яма та його дружина Ліліана довго відмовлялися від коментарів з приводу їх відносин. Танцюрист Влад Яма і зовсім не говорив з журналістами з приводу свого особистого життя. Він приховував факт одруження, навіть коли в Мережі з'явилися фотографії з урочистості, повідомляє Корупція.Стар

А недавно Влад Яма не тільки зізнався, що він одружений. Він також повідомив, що у нього є дитина.

Дружина Влада Ями Ліліани тепер також розповіла деякі подробиці з їхнього особистого життя. У відвертому інтерв'ю ведучій Надії Матвєєвій в програмі "Все буде добре" вона повідомила, як же Влад Яма зробив їй пропозицію руки і серця. До слова, пропозицію Ліліана чекала 7 років.

498_123788

Ми з Владом давно мріяли зустріти Новий рік разом, і 2 роки тому нам це вдалося. Я була дуже рада, що будемо тільки він і я, тому що завжди в Новий рік якась метушня, ми кудись їдемо. Коли били куранти, ми підняли келихи шампанського, випили, привітали один одного. І раптом мені чомусь захотілося ковбаски (сміється). Я тягнуся за ковбаскою, жую її, повертаюся, а Влад стоїть на коліні. Я з ковбасою, а він з обручкою (сміється). У нього в руці химерна пандочка (це був чохол для обручки). Я з цією ковбасою, намагаюся її якось прожувати і думаю, що по-іншому уявляла цей момент. Беру цю Пандочка – у мене сльози, радість, не можу повірити, що це сталося!

розповіла Ліліана Надії Матвєєвої

Варто зазначити, що Влад Яма і Ліліана спільно вирішили ніічего не говорити про своє весілля. Ліліана зізналася, чому вони приховували своє весілля:

Ми вирішили зробити серйозну подію в нашому житті у вузькому колі, де були тільки близькі і рідні. Нам не хотілося ні з ким ділитися. Це наша особиста, трепетна подія.

розповіла Ліліана