Плітки
Подобається

Світлана Лобода зробила «оголене» селфі в честь дня народження (ФОТО)

18/10/2016     Автор: Яна Романська
Світлана Лобода зробила «оголене» селфі в честь дня народження (ФОТО)

Співачка LOBODA, яка сьогодні святкує свій 34-й день народження, любить інтригувати армію своїх шанувальників не тільки новими хітами, але і пікантними фото в соцмережах. 

Так, днями Світлана Лобода вирішила опублікувати знімок, на якому позує з оголеними грудьми. Однак ніякої "полунички" в самому зображення, як не парадоксально, немає передає Корупція.Стар

Хитрий поширений прийом використовувала днями Світлана Лобода, щоб в черговий раз привернути до себе увагу і без того небайдужого до неї суспільства. Знаменита співачка зробила селфі без бюстгальтера, проте завантажила фотографію, залишивши всі пікантні деталі контенту за рамками стандартного Інстаграм-формату.

1476799044_loboda2

"Мої фани просять більше побутових фоток … Добре. Доброї ночі", — Підписала співачка знімок.

Незважаючи на те, що знімок Світлани Лободи повністю відповідає цензурі в соцмережах, шанувальники співачки не втомлювалися писати їй захоплені коментарі і співати дифірамби на адресу сексуальності артистки. 

Відзначимо, що LOBODA вступає в своє 34-річчя не тільки як відома співачка, щаслива мама і об'єкт жадання мільйонів, але і як успішний початківець продюсер.