Новини про зірок
Подобається

Сандра Буллок таємно виходить заміж (ФОТО)

18/10/2016     Автор: Катерина Гук
Сандра Буллок таємно виходить заміж (ФОТО)

Більше року тому голлівудська зірка Сандра Буллок нарешті знайшла особисте щастя в особі фотографа Брайана Рендалла. 

Актриса вирішила не афішувати відносини, як і той факт, що незабаром вони з Брайаном збираються зіграти весілля, передає Корупція.Стар

Проте представникам преси все-таки стало відомо, що пара планує відсвяткувати знаменну подію в сімейному колі, без преси і сторонніх. Торжество буде дуже скромним, так як у Сандри вже є сумний досвід невдалих стосунків. Брайан все розуміє і поважає думку коханої.

sandra-bullok-300x200

Саме однакові сімейні цінності стали тією основою, на якій Сандра і Брайан будують свої взаємини. Незважаючи на те, що їхній шлюб офіційно не зареєстрований, вони ведуть себе як справжні подружжя.За словами знайомих пари, Сандра і Брайан весь вільний час проводять з прийомними дітьми Сандри — сином Луїсом і дочкою Лайлой. «Для Сандри сім'я і діти стоять на першому місці, а Брайан поділяє ці цінності. Вони — споріднені душі, які розуміють і поважають один одного», — розповіло джерело з оточення Буллок.

Нагадаємо, в 2005 році Сандра вийшла заміж за телеведучого і виробника мотоциклів Джессі Джеймса. Проживши 5 років у шлюбі і усиновивши за цей час хлопчика Луїса, актриса дізналася, що чоловік їй зраджує. У квітні вона ініціювала шлюборозлучний процес і подала клопотання про одноосібне вихованні прийомного сина. У грудні 2015 року Сандра удочерила 3-річну дівчинку Лілу. У Брайана Рендалла також є доросла донька від першого шлюбу. Їй 22 роки.