Плітки
Подобається

«А дочка-то виросла»! Співачка Слава готова стати бабусею (ФОТО)

18/10/2016     Автор: Катерина Гук
«А дочка-то виросла»! Співачка Слава готова стати бабусею (ФОТО)

17-річна дочка співачки Слави живе з хлопцем.

Співачка Слава зробила досить несподіване зізнання. Як виявилося, Слава дозволила своїй 17-річній доньці, яка ще вчиться в школі, жити з хлопцем, передає Корупція.Стар

Слава разом з батьками коханого її дочки Саші прийшли до згоди, і зняли хлопцям квартиру недалеко від школи Саші. При цьому співачка згадала, що готова стати бабусею, і не буде проти, якщо Саша заговорить про весілля.

796197 796196

Нещодавно ми бачилися з його батьками, порадилися і вирішили зняти нашим дітям квартиру поряд з Сашкової школою. Справа в тому, що ми живемо за містом, дорога до навчального закладу займає у неї дві години. Мені було шкода Сашка, коли вона щодня вставала о 5:30 ранку і сонна збиралася на заняття… І я дала свою згоду на її переїзд. Якщо Саша прийде і скаже: "Мама, ми вирішили одружитися", я попрошу подумати хоча б три місяці, і якщо після цього бажання не пройде, то перешкоджати не буду. Весілля я люблю. І дуже хочу стати бабусею. Знаю, що буду прямо супербабкой. Я навіть заради онуків готова залишити сцену.

796198

До речі, Слава стала мамою, коли їй було 17 років. І зараз вона виховує двох дочок. Тому, мабуть, співачку не бентежить бажання дочки жити з її коханим.