Новини про зірок
Подобається

Несподівано! Співак Дмитро Маліков вперше показав свою прийомну дочку (ФОТО)

17/10/2016     Автор: Катерина Гук
Несподівано! Співак Дмитро Маліков вперше показав свою прийомну дочку (ФОТО)

Російський співак Дмитро Маліков розповів про свою прийомну дочку Ольгу.
 
Такою особистою інформацією він поділився з російською теледівою Лєрою Кудрявцевою в ефірі шоу «Секрет на мільйон», передає Корупція.Стар

Під час програми ведуча задає російським знаменитостям різноманітні, часом і провокаційні питання про їхнє особисте життя. Коли учасник доходить до фіналу, він може відповісти на останнє запитання, вартість якого один мільйон рублів.

original-1476692746 1476679436_semya-mmalikova

Не всі зірки погоджуються відповідати і часто спалюють конверт з умовою завдання. Однак Дмитро Маліков виявився одним з небагатьох людей з шоу-бізнесу, які відверто дав відповіді на всі питання (так він повторив «рекорд» Анни Седокової, яка теж отримала мільйон за участь у програмі).

В рамках програми артист розповів про свою кар’єру в кіно, де він грав з Ольгою Арбузовою (зараз дружина російського актора Івана Охлобистіна).

Крім того, він розповів про дружину Олену, з якою одружився в 90-х роках. Жінка була старшою за артиста і в неї вже була дочка Ольга. Але Маліков прийняв дівчинку і вважає її своєю дочкою.

У пари є і спільна спадкоємиця Стефанія, котра зараз відома як юна модель. Тому Ольга Ізаксон числиться як прийомна дочка Дмитра Малікова.