Зіркові скандали
Подобається

Дженніфер Лопес набридло терпіти зради молодого коханця (фото)

17/10/2016     Автор: Катерина Гук
Дженніфер Лопес набридло терпіти зради молодого коханця (фото)

Танцюрист намагається всіма способами повернути кохану і почав працювати над собою

У близькому оточенні Дженніфер Лопес прокоментували її розрив з Каспером Смартом. Приводом для розриву послужила невірність молодого коханця. Виявилося, Дженніфер набридло терпіти зради коханого, повідомляє Корупція.Стар

"Вперше це сталося два роки тому. Тоді він запевняв, що це сталося лише одного разу і ніколи більше не повториться, але як тільки Каспер знову проколовся, вона розірвала стосунки з ним. Він обманював її, так що все скінчено. Хоча він і благав Дженніфер повернутися", – повідомили журналістам в близькому оточенні Лопес.

1437766317_lopes3

Проте, Смарт не має наміру так просто йти з життя артистки. Репортери стверджують, що танцюрист намагається всіма способами повернути кохану. Приміром, він заявив, що працює над собою, намагаючись стати іншою людиною.

"Зовсім недавно Каспер брав участь у зйомці кліпу Wisin в Мексиці, засвітившись в пікантних відео з моделями в бікіні, які сам же опублікував в соціальних мережах, що ніяк не співвідноситься з образом чоловіка, який намагається виправити свою репутацію", – цитує близького друга Дженніфер People.