Новини про зірок
Подобається

Арсен Мірзоян відсвяткує п’ятиріччя творчості у всеукраїнському турі (фото)

17/10/2016     Автор: Катерина Гук
Арсен Мірзоян відсвяткує п’ятиріччя творчості у всеукраїнському турі (фото)

Ми дізналися розклад туру

Сталевий голос країни, його називають українським Висоцьким, про нього кажуть — бунтар, шалена харизма,а він себе скромно називає автор-виконавець. Арсен Мірзоян відправляєтьсяу концертний тур. Всеукраїнські гастролі артиста будуть присвяченіп’ятиріччю його творчої діяльності, повідомляє Корупція.Стар

П’ять років — не малий термін. — За цей час була проведена колосальна робота, відбулось багато змін, сформувався кістяк команди та музичний напрямок. Але це тільки початок і висловлюючись мовою бодібілдерів: завершена стадія базових вправ. Працювати є над чим і плани у нас грандіозні. Отож, тільки вперед!

зазначає Арсен Мірзоян

Розпочнеться всеукраїнське турне Арсена Мірзояна восени 2016-го року.Артист планує об’їхати всю Україну. До концертної програми увійдуть найкращі пісні співака, хоча не обійдеться і без сюрпризів, які Мірзоян вже готує разом зі своїми музикантами.

b8f_arsjen_afisha1

П’ять років на сцені артист порівнює з дитячим віком, коли ти тільки починаєш життєвий шлях, але вже мусиш бути особистістю. Саме тому на одній з афіш ювілейного туру Арсен зобразив свого молодшого сина Артема.