Новини про зірок
Подобається

Андрій Джеджула розлучився з коханою після 4 років стосунків (фото)

17/10/2016     Автор: Катерина Гук
Андрій Джеджула розлучився з коханою після 4 років стосунків (фото)

За словами шоумена, зараз в його житті одна любов – його син Даніель

Відомий шоумен, теле- і радіоведучий Андрій Джеджула знову вільний. В ексклюзивному інтерв'ю програмі "Кулінарна академія Олексія Суханова" на телеканалі "Україна" він розповів про розрив стосунків з колишньою коханою Інною Крамаренко, повідомляє Корупція.Стар

37-річний радіоведучий і 24-річна актриса зустрічалися чотири з половиною роки. Інну Крамаренко називали нареченою і цивільною дружиною Андрія Джеджули, однак пара все-таки розлучилася.

kkkkk

Ексклюзивно в програмі "Кулінарна академія Олексія Суханова" на каналі "Україна" шоумен підтвердив, що його серце знову вільне.

"Ми з Інною не спілкуємося вже два місяці. Мені було складно, адже ми прожили разом чотири з половиною роки. Це були мої самі тривалі стосунки", – прокоментував Андрій Джеджула.

Шоумен також розповів про причини розставання і додав, що дівчину ні в чому не звинувачує.

"Вона почала отримувати все більше і більше, відповідно її апетит весь час зростав. І в якийсь момент, коли ти починаєш задихатися і пригальмовувати з цими оборотами, вона задає абсолютно нормальне питання: "Чому так? Я адже вже звикла до цього". І насправді, мені її звинувачувати нема за що", – поділився радіоведучий.

Однак навіть після розставання, Андрію Джеджулі доводиться зустрічатися з Інною, адже вони повинні зображати закоханих в антрепризній виставі в театрі.

"По ролі я в неї закохуюся, у мене повинні бути метелики в животі, мурашки по тілу. І я зобов'язаний передати глядачам ці емоції до людини, яку в реальному житті я не сприймаю і навіть з нею не розмовляю, – розговорився Андрій Джеджула. – Найбільш проблемна історія – це коли відбувається тактильний контакт. На репетиціях я обіймаю стілець навколо неї".

За словами шоумена, зараз в його житті одна любов – його син Даніель. Незважаючи на невдалі стосунки, він не втрачає надію якось знайти справжню любов і поєднати своє життя з прекрасною дівчиною.

"Зараз мені потрібен час побути з собою. Але я вірю, що рано чи пізно зустріну свою другу половинку. Мені здається, я сімейна людина і поруч з собою хотів би бачити добру, розумну, чуттєву і красиву дівчину – як зовні, так і всередині", – поділився Андрій Джеджула.