Новини про зірок
Подобається

Як дві краплі води: дочка Оксани Марченко росте копією мами (ФОТО)

16/10/2016     Автор: Яна Романська
Як дві краплі води: дочка Оксани Марченко росте копією мами (ФОТО)

Телеведуча Оксана Марченко нарешті вирішила відкрити сімейні таємниці і опублікувала архівні фотознімки дітей в Інтернеті, передає Корупція.Стар

За життям Оксани уважно стежить вся країна, вона вже встигла стати справжнім еталоном стилю. Однак, подробицями сімейного життя ні Оксана, ні її чоловік Віктор Медведчук, майже ніколи не діляться.

Нагадаємо, що Богдан зараз вчиться за кордоном, а Дарина, якій щойно виповнилося живе з батьками. Марченко зізналася, що мріє ще раз пережити один із найщасливіших моментів для жінки – материнство. Втім, робота поки що не дає їй це зробити. 

"Я дуже хочу, щоб у мене були ще діти, – каже Оксана. – Адже краще, ніж їх народження, споглядання, вирішення проблем, які з ними пов'язано – а їх чимало, – немає нічого. Діти мене вчать. Я дивлюся на свою Дашу: ось моя донька спить у ліжку, а ноги у неї майже дістають до окрайчика. Пригадую, як вона поміщалася на подушці, і у мене стискається серце. Я ніколи і ні за що не забуду такі речі. Я хочу пережити це ще раз".

102026 1425564_541171585977417_295752784_n