Плітки
Подобається

Гола правда: В Мережу потрапили відверті фотосесії українських чиновниць (ФОТО)

16/10/2016     Автор: Яна Романська
Гола правда: В Мережу потрапили відверті фотосесії українських чиновниць (ФОТО)

Анна Пенчева, модель з еротичного чоловічого журналу Maxim, стала прес-секретарем міліції в Одесі. Краса дівчини, а точніше гола правда про її минуле, відразу спровокувала скандал і натяки на те, яким чином модель без спеціальної освіти отримала таку високу посаду, передає Корупція.Стар

Подібні пересуди пережила два роки тому і колега Пенчева, піарщиця прокурора Сум Юлія Недокус.

secretar_01 Недокус

Після того, як люди знайшли її відверті фото в соцмережах, дівчина не витримала скандалу і звільнилася.

Правда, в останні роки народ ставиться більш лояльно до різких кар’єрним злетів красунь. Наприклад, депутат Олена Кошелєва вже рік “радикально” працює в Раді, а  брюнетка Людмила Мілевич заслужила звання найпопулярнішого патрульного поліцейського Києва.

“Квітник Саакашвілі”
28-річна Анна Пенчева поки звільнятися не збирається. Одесити вже 2 роки знають її як провідного модного ведучого телеканалу Odessa fashion channel.

156

Правда, у Анни немає спеціальної журналістської освіти, її професія – менеджер з туризму. Пропрацювавши в турбізнесі два роки за кордоном, дівчина повернулася додому і закінчила школу телеведучих. До речі, її батько є власником одного з наймодніших нічних клубів Одеси. Не виключено, що знайомство батька з найвпливовішими людьми міста допомогло просуванню Анни по кар’єрних сходах.

Та й не секрет, що сам губернатор Міхеїл Саакашвілі дуже любить, коли його оточують симпатичні дівчата на службі. Гарячий грузин прославився пристрастю до красивих жінок ще за часів свого президентства. Кажуть, що такі ж методи відбору персоналу Саакашвілі застосував і на новій вотчині, в Одесі.

Зовсім недавно, 17 липня, Саакашвілі покликав до облдержадміністрації Марію Гайдар. Тепер 32-річна російська журналістка-Представниця курує соціальні питання і вирішує організаційні завдання. Справді, Гайдар відрізняється відмінною освітою і значним послужним списком.

247

Правнучка відомих російських письменників Аркадія Гайдара і Павла Бажова з дитинства багато подорожувала, після школи закінчила з червоним дипломом Академію наргоспу при Уряді Росії, де вивчала економічні та соціальні науки. Потім було навчання в Гарварді і Московській юридичній академії.

На батьківщині Гайдар знають як співведучу Олега Кашина за програмою “Чорне і біле”, а також роботі на радіо “Ехо Москви”. А ось українцям Марія запам’яталася насамперед тим, що не змогла відповісти, з ким воює Україна. Тому, народ став обговорювати не стільки зовнішню привабливість новопризначеного чиновника Саакашвілі, скільки її хитку політичну позицію.

Розмови про ставленицю з Москви затьмарили пересуди про ще одну красуню, 25-річну Юлію Марушевску, яка стала заступницею Саакашвілі всього за тиждень до призначення Гайдар.

337

Юлія Марушевская відома в Україні як активістка Майдану і автор англомовного ролика із закликом до миру підтримати Революцію в Києві.

Дівчина також має за плечима навчання в таких престижних вузах як Гарвард і Стенфорд і навіть є аспірантом КНУ імені Шевченка. До того, як отримати високий пост у Саакашвілі дівчина очолювала інвестиційне агентство в Одесі. При цьому, Юля доводиться одеситам землячкою – її будинок знаходиться в Татарбунарському районі області.

Рада старатись.

b5abe3e103780b20a64ca4cae9299a2c1
Парламент України восьмого скликання поповнився відразу кількома яскравими кадрами. Причому більшість скандальних красунь-депутатів привів в Раду Олег Ляшко.

Олена Кошелєва, Злата Огневич і Валерія Єгорова стали “радикалка”.

Про скромну співачку, яка брала участь в “Євробаченні” швидко забули як про депутата. А ось 25-річна Олена Кошелєва активно радикалів донині. Уже в першій серії парламентського сезону поточного року вона допомагала однопартійцям блокувати трибуну Ради. Олена сиділа в кріслі спікера аки цариця, а більшої переконливості її образу доповнила дизайнерська сорочка від Vita Kin вартістю 27 тисяч гривень мінімум.

420

До того, як стати депутатом, Олена Кошелєва любила робити красиві фотосесії і викладати їх в Facebook.

“Я публікувала в інтернеті свої пости, багато знайомих і друзів, мої одногрупники допомагали. Так на мене звернув увагу Олег Ляшко”, – розповідала історію успіху Кошелева.

У минулому році Кошелева мало не втратила звання наймолодшого депутата в Раді через Дар’ї Ледовських, яка молодше її на рік. Тоді 23-річна блондинка пройшла в парламент за списком “Народного фронту”, але вже через кілька місяців відмовилася бути депутатом і присвятила себе родині, так як завагітніла.

526

“Як людина, останні 5 років працював в партійному секретаріаті (від Фронту змін до Народного фронту), я вдячна своїм однопартійцям за довіру і включення мене до списку партії Народний Фронт на виборах до Верховної Ради Ради під номером 73. У той же час зараз, готуючись стати мамою, деякий час планую зосередитися на інших пріоритетах “, – так пояснила свій відхід Дарина.

“Дорогі депутати, чия помічниця? Майте совість, приберіть її з балкона! Весь чоловічий колектив фотографів не може працювати”, – жартувала про нову помічниці “радикала” Сергія Скуратівського журналістка Анна Габарського. Принади Валерії Єгорової привернули увагу не тільки працівників в Раді, а й українців в мережі.

67

Про Валерія відомо не так багато, помічниця Скуратівського родом з Дніпропетровська. Дівчина стверджує, що вивчає юриспруденцію в Дніпропетровському університеті Нобеля.

“Мій кращий бос”, – так називає вона Ляшко і часто постить фотографії спільного проведення часу.
На тлі пекучих брюнеток- “радікалок” ефектно виділяється депутат Тетяна Донець. 35-річна блондинка займає крісло в Раді вже друге скликання поспіль, а будує політичну кар’єру і того більше, з 1998 року.

711

Тетяна виросла з помічника депутата в заступника Голови комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я.
Врівноважена і розважлива блондинка чітко йде по кар’єрних сходах, використовуючи свою привабливість собі на користь. Вона не ставала героїнею еротичних фотосесій, і тим не менш, в перервах багато депутатів Ради злітаються до її крісла, щоб пофліртувати.