Зіркові скандали
Подобається

Вражаюче! Андрій Джеджула розійшовся зі своєю дівчиною (ФОТО)

15/10/2016     Автор: Катерина Гук
Вражаюче! Андрій Джеджула розійшовся зі своєю дівчиною (ФОТО)

37-річний радіоведучий і 24-річна актриса зустрічалися чотири з половиною роки. 

Інну Крамаренко називали нареченою і цивільною дружиною Андрія Джеджули, однак пара все-таки розлучилася, передає Корупція.Стар

Ексклюзивно у програмі Кулінарна академія Олексія Суханова на каналі Україна шоумен розповів про розрив відносин з Інною Крамаренко.

1476529808_02662552a4c8022cb8dd2b13f92722b0

Ми не спілкуємося вже два місяці. Мені було складно, адже ми прожили разом чотири з половиною роки. Це були мої тривалі стосунки“, – прокоментував Андрій Джеджула. Шоумен також розповів про причини розставання і додав, що дівчину ні в чому не звинувачує.

“Вона почала отримувати все більше і більше, відповідно її апетит весь час зростав. І в якийсь момент, коли ти починаєш задихатися і пригальмовувати з цими оборотами, вона задає абсолютно нормальне питання: “Чому так? Адже Я вже звикла до цього“. І на насправді, мені її звинувачувати не за що“, – поділився радіоведучий.

Проте навіть після розставання, Андрію Джеджулі доводиться зустрічатися з Інною, адже вони повинні зображати закоханих в антрепризній виставі в театрі.

По ролі я закохуюся в неї, у мене повинні бути метелики в животі, мурашки по тілу. І я зобов'язаний передати глядачам ці емоції до людини, якого в реальному житті я не сприймаю і навіть з ним не розмовляю, – розговорився Андрій Джеджула. – Сама проблемна історія – це коли відбувається тактильний контакт. На репетиціях я обіймаю стілець навколо неї“.

За словами шоумена, зараз в його житті одна любов – його син Даніель. Незважаючи на невдалі стосунки, він не втрачає надію якось знайти справжню любов і з'єднати своє життя з прекрасною дівчиною.