Новини про зірок
Подобається

Особистість Ксенії Собчак — найбільш рідкісна у світі (ФОТО)

15/10/2016     Автор: admin
Особистість Ксенії Собчак — найбільш рідкісна у світі (ФОТО)

Особистість 34-річної світської левиці Ксенії Собчак назвали найрідкіснішою в світі. 

У п'ятницю телеведуча пройшла унікальний тест, результатами якого вона поділилася зі своїми фанатами в Instagram, передає Корупція.Стар

Собчак в соцмережах опублікувала результати свого тестування на визначення особистості. Згідно з даними, тип особистості 34-річної екс-ведучою телешоу «Дом-2» є «самим рідкісним». «У світі всього «3% людей» з подібним психологічним укладом», — пише знаменитість.

kseniya-sobchak-31
Згідно з даними тестування, Собчак сприймає суперечку як спосіб пізнання світу. Посилання на сайт, де можна пройти дослідження, Ксенія залишила на своїй сторінці в Facebook.

Зазначимо, що фанати 34-річної зірки високо оцінили результати тестування свого кумира. «Захоплююсь Вами все частіше! Побільше б таких людей в нашу країну», «Ксенія зате вам буде легше розуміти свою дитину, адже для дітей, часто ця модель, теж є пізнанням світу», «Ксенія, заміжжя на вас дууже благотворно вплинуло, і всі ми шалено раді спостерігати за вашою парою, за вами як за особистістю нетривіальною і харизматичною. Всіх благ!», — пишуть захоплені шанувальники Собчак.