Новини про зірок
Подобається

Яка ж ганьба: Гвінет Пелтроу засвітила голі сідниці у супермаркеті (фото)

14/10/2016     Автор: admin
Яка ж ганьба: Гвінет Пелтроу засвітила голі сідниці у супермаркеті (фото)

Актриса Гвінет Пелтроу прикрасила обкладинку листопадового номера американського Harper's Bazaar і розповіла виданню про своїх дітей, ставлення до віку і слави.

Голлівудська актриса і засновниця сайту Goop.com спростувала чутки про відхід з бізнесу. Навпаки, розповіла про новий етап розвитку проекту, який з недавніх пір почав випускати одяг власного лейбла, повідомляє Корупція.Стар

Однак для зйомки в журналі актриса постала переважно в творіннях інших брендів: купальник Proenza Schouler, піджак Louis Vuitton, туфлі Saint Laurent — ось лише деякі речі, в яких Гвінет позувала на тлі інтер'єру супермаркету.

728406_1_w_570 728406_3_w_1000 728406_4_w_1000

"За 40 всі жінки чудові", — заявила вона, коли мова в інтерв'ю зайшла про вік.

За словами знаменитості, вона терпіти не може безлад навколо себе, а натхнення черпає в спілкуванні з дітьми, яких у неї двоє: 12-річна Еппл та 10-річний Мозес.

"Дітям доведеться відбиватися від упереджень і проекцій, пов'язаних з їхньою родиною. Ставши самостійними, вони повинні убезпечити себе від безлічі подібних речей. Моя дочка може бути дуже сміливою і напористою — мені навіть не доводиться заохочувати її ризикувати. Я завжди дотримуюся її прикладу. Вона любить підстьобувати і підганяти себе, щоб перевіряти, наскільки далеко може зайти. Бачачи такі якості в молодій дівчині, я надихаюся ними", — зізналася актриса.

Вона згадала, як батько — кінорежисер Брюс Пелтроу — осік її на початку кар'єри, коли в 27 років їй запаморочив голову зоряний статус і намітився успіх в кіно. З тих пір актриса цінує адекватне ставлення і як приклад згадує свою зустріч з Бейонсе:

"Вона мила мати і дуже сором'язлива жінка. При зустрічі з нею не відразу розумієш, що перед тобою Бейонсе Ноулз. Коли я забуваюся і не вірю своїм очам, згадую слова батька". — Сказала Гвінет Пелтроу.