Зіркові скандали
Подобається

Ума Турман у суді бореться за доньку (фото)

14/10/2016     Автор: admin
Ума Турман у суді бореться за доньку (фото)

Актриса Ума Турман і її колишній наречений Арпад Бассон, батько її дочки Луни, знову зустрінуться в суді, щоб продовжити тяжби щодо дитини. У грудні цього року обидва повинні з'явитися до Вищого суду Манхеттена, щоб продовжити свою суперечку.

Торік батьки маленької Луни, не змогли залагодити конфлікт, і французький мільйонер вирішив продовжити воювати з матір'ю своєї дитини. 53-річному Арпаду, як і раніше, хотілося частіше бачити свою дочку. У 2015, батькам вдалося домовитися, повідомляє Корупція.Стар

"Кожен зробив крок назустріч .. Я думаю, це варто того, щоб зробити щасливою одну людину — маленьку дівчинку Луну" — говорив тоді суддя Меттью Купер.

yqru305

Нагадаємо, що зустрічатися Ума і Арпад почали в 2007 році, а вже в 2008 вони оголосили про свої заручини. Рік по тому пара ненадовго розлучилася, а потім знову почала відносини, скріпивши їх, як тоді здавалося, дочкою Луною, яка з'явилася на світ в 2012 році. Заміж за Бассона Турман так і не вийшла — пара розсталася в квітні 2014 року. У Арпада є також двоє дітей, народжених у шлюбі з Ель Макферсон, стільки ж є і у Турман з її колишнім чоловіком Ітаном Хоуком.