Новини про зірок
Подобається

Слава Соломка отримав травму на військовому полігоні (фото)

14/10/2016     Автор: admin
Слава Соломка отримав травму на військовому полігоні (фото)

Анастасія Приходько, В'ячеслав Соломка, Олександр Кривошапко та інші взяли участь в експерименті

14 жовтня телеглядачі каналу "Україна" побачать спеціальний випуск інформаційно-розважальної програми "Ранок з Україною" з ведучими Світланою Катренко, Сергієм Зеніним, Володимиром Остапчуком і Миколою Матросовим. Під час проходження Курсу молодого бійця на військовому полігоні Національної гвардії України В'ячеславу Соломці знадобилася медична допомога, повідомляє Корупція.Стар

Напередодні Дня захисника України команда "Ранку з Україною" запросила відомих українських зірок: Анастасію Приходько, В'ячеслава Соломку, Андрія Джеджулу, Олександра Кривошапка, Арсена Мірзояна і Олю Цибульську взяти участь в експерименті "Зірки в армії". Зірки, довго не роздумуючи, погодилися на експеримент і разом з ведучими "Ранку з Україною" Володимиром Остапчуком і Миколою Матросовим вирушили на військовий полігон Національної гвардії України, щоб відчути себе справжніми солдатами.

111

На полігоні панувала весела і жвава атмосфера — зірки жартували і жваво обговорювали майбутні армійські випробування. Але все ж таки не обійшлося і без пригод. Напередодні старту під час інструктажу підполковник, який показував, як треба правильно виконувати завдання, щоб не отримати травму, сам того не очікуючи, завдав травму акторові і ведучому В'ячеславу Соломці. Інструктор випадково зачепив ліктем око В'ячеслава, після чого ведучому знадобилася медична допомога.

222

Але, незважаючи на отриману травму, Соломка продовжив боротися за перше місце в проходженні армійських випробувань.

Так вийшло, що під час інструктажу підполковник незграбно з усієї сили зарядив мені в око ліктем. Окуляри зламалися! А під оком уже п'ятий день сяє надзвичайно синій бланж! Навіть кров пішла! Але здатися — це точно не про мене. Все ж впевнені, що я ботан, слабак і не більше. Наче ярлик важить. А ось я і зможу! Навіть Саша Кривошапко після зйомки сказав, що взагалі не очікував від мене таких результатів

поділився Соломка.

333

Відзначимо, що спеціальний святковий випуск програми "Ранок з Україною" вийде на телеканалі "Україна" 14 жовтня (з 7.15 до 10.00). Під час ефіру ти і дізнаєшся кращого в експерименті "Зірки в армії".