Новини про зірок
Подобається

Мати загиблої нареченої Джима Керрі подала на нього до суду (фото)

14/10/2016     Автор: admin
Мати загиблої нареченої Джима Керрі подала на нього до суду (фото)

Джиму Кері, на якого подав до суду вдівець його коханої, яка покінчила життя самогубством у вересні минулого року, доведеться вирішувати питання з матір'ю Картіони Уайтс Бріджит. Убита горем мати звинувачує голлівудську зірку в смерті своєї дочки, так само, як і вдівець Катріони Майк Бартон.

У судових документах говориться, що Бріджит звинувачує Джима в вербальному насильстві над її донькою, в зараженні її венеричними захворюваннями і в тому, що він дав їй сильнодіючі препарати, виписані на його ім'я. Від передозування лікарських препаратів, зокрема, які належать Кері, Катріона і померла, повідомляє Корупція.Стар

The Funeral of Cathriona White

"Кері заразив міс Уайт трьома хворобами, що передаються статевим шляхом, і брехав їй про це, щоб зберегти свій успішний образ. Замість того, щоб зізнатися у своїй провині, він звинуватив її в розпусності, обзивав повією і навіть використовував своїх дорогих голлівудських адвокатів, щоб змусити її замовкнути "- йдеться в позові матері Катріони. "Джиму Кері має бути соромно за те, що він зробив з моєю дочкою. І йому повинно бути соромно за те, що він нацькував стільки адвокатів на чоловіка Кет Марка з повною упевненістю, що він не понесе відповідальності за смерть моєї дитини. Це брехня від Джима Кері має бути зупинена "- публічно заявила Бріджит.

Нагадаємо, що відразу після смерті Катріони Кері здавався всім нещасним і пригніченим горем, не дивлячись на те, що з Уайтс вони розійшлися за три дні до її смерті. Джим робив повні скорботи заяви і навіть ніс труну на похоронах Катріони в Ірландії.