Новини про зірок
Подобається

ЗМІ: Джима Керрі змушують оприлюднити його результати медичних аналізів (фото)

13/10/2016     Автор: admin
ЗМІ: Джима Керрі змушують оприлюднити його результати медичних аналізів (фото)

Сім'я екс-коханої Джима Керрі звинувачує його в смерті дівчини

Джима Керрі звинуватили в смерті його екс-коханої. Спочатку це зробив її чоловік. Він подав позов на актора, а потім мати дівчини висунула свої звинувачення на адресу Керрі, повідомляє Корупція.Стар

Мати Катріони Вайт стверджує, що Джим Керрі заразив її дочку трьома венеричними захворюваннями. Вона згодна відкликати свої звинувачення, тільки якщо Керрі оприлюднить результати своїх аналізів за 2013 рік. Бріджит Світмен назвала конкретну дату і час здачі аналізів актора:

www

Джим Керрі та його захист дзвонили мені і стверджували, що він не був носієм інфекцій. Я вимагаю відкрити доступ до результатів лабораторної діагностики, яку актор пройшов в 2013 році під ім'ям Хосе Лопес, щоб усім стало ясно, хто говорить правду, а хто бреше. Якщо вони нададуть дані про аналіз крові від 28 січня 2013 року, взятої в 11.40 ранку, і тест на інфекції виявиться негативним, то я припиню судову справу і принесу вибачення. Громадськість має право знати, хто говорить неправду.

матір Катріони Вайт

Мама дівчини вважає, що актор обманював її. За її словами, Катріона під тиском підписала угоду, яка зобов'язує її не розголошувати будь-яку інформацію про їхні стосунки.