Новини про зірок
Подобається

Тоня Матвієнко зробила неочікуваний подарунок мамі на день народження (фото)

13/10/2016     Автор: admin
Тоня Матвієнко зробила неочікуваний подарунок мамі на день народження (фото)

Українська співачка Тоня Матвієнко вирішила оригінально привітати свою маму Народну артистку України, Героя України Ніну Матвієнко з Днем народження. Вона виступила автором ідеї вітального треку, який має назву "Ніна Матвієнко", повідомляє Корупція.Стар

подарок Нине Матвиенко

Цього року мамі 69 років. Але її голос вічний… Я хочу нагадати про це таким треком. Нагадати про потужність та силу її творчості. До створення треку я запросила виконавців, які працюють в різних жанрах і які дійсно поважають мою маму. Вони із задоволенням приєднались до мого відеоподарунку. Трек вийшов веселим і запальним! Хочеться підняти всім настрій, а він в цій пісні є!

розповідає Тоня Матвієнко

До створення музичного продукту співачка запросила саме чоловіків: Євгена Філатова (the Maneken), dj VovKing, Dzidzio, Сашка Положинського (Тартак) та Арсена Мірзояна. Режисером відео став Олег Борщевський. У кліпі зібрана велика кількість фото та відео із сімейного архіву. Можна побачити усю родини видатної співачки:  маленьку танцюючу Тоню, чоловіка, синів та батьків Ніни Матвієнко.