Новини про зірок
Подобається

Регіна Тодоренко опублікувала фото у звабливому міні на відпочинку (ФОТО)

13/10/2016     Автор: Ігор Нагорний
Регіна Тодоренко опублікувала фото у звабливому міні на відпочинку (ФОТО)

Після 8-ми місяців безперервної кругосвітньої подорожі у рамках популярного в Україні травел-шоу, Регіна Тодоренко вирушила в довгоочікувану відпустку, передає Корупція.Стар

Компанію Регіні на Балі склала її подружка, одна з солісток групи "REAL O" Аліна Астровська. Яскравими знімками з екзотичного острова дівчата активно діляться на своїх сторінках в Instagram.

orig_57fb525a67823 orig_57fb524172285

Незважаючи на те, що за Регіною давно закріпилася слава "найбезстрашнішої телеведучої", дівчина перетнула океан заради того, щоб побороти свій страх і навчитися впевнено стояти на серфі, підкоряючи хвилі Індійського океану. 

"Відразу, коли я увійшла у воду і ми з інструктором дійшли до певної точки, на якій вже можна ловити хвилі, в життя втілилися всі мої страхи, про які я думала. Я відразу ж отримала дошкою по голові, потім дошку розвернуло і я отримала по губах, розбивши їх до крові. Я для себе вирішила, що нехай це буде якоюсь посвятою в серфери, відпустила всі свої страхи і через пару падінь перша зелена хвиля була підкорена — я встала на борд! Неможливо передати ці відчуття, коли навіть на дуже маленькій хвилі, висотою в метр, здається, що ти підкорювач світу!, — ділиться успіхами телеведуча.

Також у перервах між заняттями серфінгом, Регіна Тодоренко займається йогою, яку практикує вже більше 6-ти років.