Новини про зірок
Подобається

Голос 60-х: Мішель Вільямс зіграє Дженіс Джоплін (фото)

13/10/2016     Автор: admin
Голос 60-х: Мішель Вільямс зіграє Дженіс Джоплін (фото)

Почалася підготовка до зйомок байопіку про легендарну рок-блюз виконавицю

Історія вічної бунтарки і великої рок-виконавиці Дженіс Джоплін нарешті буде екранізована. Від запаморочливого успіху, до алкогольної і нарко-залежності, яка привела до ранньої смерті співачки в 27 років — непроста творча доля Дженіс ляже в основу картини Шона Дуркіна ("Сауткліфф", "Марта, Марсі Мей, Марлен"). Проект фільму нарешті зрушив з мертвої точки — The Hollywood Reporter повідомляє, що головну роль виконає Мішель Вільямс, повідомляє Корупція.Стар

212_ribbet_collagechs

Біографічна драма "Дженіс" буде заснована на книзі "Love, Janis" авторства молодшої сестри Дженіс — Лори Джоплін. Книга вийшла в 2005 році і включає раніше невидані листи Дженіс друзям і родичам. Шон Дуркін взяв в розробку байопік ще в 2006 році. На початковій стадії картина отримала назву "Джоплін", а на головну роль претендували Зої Дешанель і співачка Пінк.

edc_ribbet_collagedf

"Дженіс" — не єдиний байопік про рок-співачку, який готується до зйомок. Раніше стало відомо, що Емі Адамс зіграє Джоплін у фільмі "Get It While You Can" Лі Деніелса (режисер серіалу "Імперія"). Втім, коли почнеться робота над фільмом поки невідомо.

Тим часом, Мішель Вільямс вже вдруге зіграє відому особистість. У 2011 році вийшов фільм "7 днів і ночей з Мерилін", де актриса перевтілилась у Мерилін Монро. За цю роль Мішель отримала номінацію на "Оскар".