Новини про зірок
Подобається

Анна Седокова знову виходить заміж (фото)

13/10/2016     Автор: admin
Анна Седокова знову виходить заміж (фото)

Колишня свекруха Анни Седокової повідомила новину про заміжжя співачки

Анна Седокова в недавньому інтерв'ю розповідала, що у неї виник конфлікт в колишньою свекрухою. Мама її колишнього чоловіка Максима Чернявського хоче позбавити Анну батьківських прав. За словами співачки, вона на все готова, повідомляє Корупція.Стар

А тут днями та сама мама Марина Черняківська ще й розповіла секрет співачки. Вона повідомила, що Анна Седокова готується вийти заміж.

Марина Чернявська пояснила пресі, чому намагалася зустрітися зі співачкою і її нареченим. Вона зазначила, що хотіла обговорити графік зустрічей її сина Максима з його дочкою Монікою:

Артем злякався чогось і на зустріч так і не прийшов: надіслав свою дівчинку-помічницю. Я розлютилася і висловила їй все, що з цього приводу думаю. Я була згодна зустрітися з Артемом і з Анею, щоб обговорити проблему. Наскільки знаю, зараз вони готуються до весілля. У Моніки і Аліни вже зняли мірки, щоб зшити плаття – з тієї ж тканини, що і весільна сукня мами. Переживаю, що після одруження Аня остаточно забере у Максима дочку. Я цього категорично не хочу.

сказала Чернявська

fca_14279031_302881383419279_222987768_n

Відзначимо, що у Анни дійсно з'явився новий шанувальник, який дарує їй подарунки. Але чи йде справа до весілля ніхто не знає. Поки Анна не коментувала слова своєї свекрухи.