Новини про зірок
Подобається

52-річна Лоліта вразила екстремальним декольте на зйомках з Потапом (фото)

13/10/2016     Автор: admin
52-річна Лоліта вразила екстремальним декольте на зйомках з Потапом (фото)

За словами артистки, кліп буде схожим на маленьке кіно

Співачка Лоліта порадувала шанувальників на сторінці в Instagram пікантним фото. Співачка в Києві знімає новий кліп на пісню "Титанік", повідомляє Корупція.Стар

Зйомки, в яких зайняті українські актори, проходять на старому заводі. Над відеороботою трудиться компанія Потапа.

Для зйомок 52-річна співачка вибрала елегантний чорний наряд з екстремальним декольте і високим розрізом. За словами артистки, відеоряд буде схожий на маленьке кіно.

1_1153 2_581

"Я вже давно зрозуміла, що найсексуальніша Частина тіла в будь-якому Людину – це Мізки! Яке щастя, що мій великий друг Олексій, він же Потап, створив компанію, яка так і називається "Мізки Продакшн". Завдяки Потапу, я отримала задоволення працювати з молодим і дуже талановитим режисером Леонідом Колосовським. Потап і Настя, завжди несподівані не тільки в піснях, а й у його відеоряді. А це і є Льоня! Дуже потужна команда, всі професіонали від і до! Дякую молодому і талановитому оператору Владиславу Вороніну! І не можу не сказати величезне Спасибі Неймовірним 11 українським акторам, з якими у мене була честь перебувати в кадрі! Кліп буде неординарним… це маленьке кіно на пісню "Титанік". Льоня придумав його про нас з Вами. Сподіваюся, що через місяць зможу всім сказати: "Приємного перегляду!" P.S. зйомки проходили на найстарішому заводі, який робив пароплави "Ленінська кузня" (кузница). Я там раніше школу прогулювала. Назва і завод є, але кораблів не бачила", – поділилася зірка.