Новини про зірок
Подобається

Вагітна Галина Безрук порадувала шанувальників несподіваним знімком (ФОТО)

12/10/2016     Автор: admin
Вагітна Галина Безрук порадувала шанувальників несподіваним знімком (ФОТО)

Українська актриса і співачка Галина Безрук, що прославилася настільки емоційним виступом на міжнародному пісенному конкурсі Нова Хвиля в Сочі, поділилася в мережі новим зворушливим знімком і вказала на важливу дату в її родині.

Весільну фотографію зі своїм чоловіком, актором Артемом Алексєєвим, співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, передає Корупція.Стар

0ac7e565b606b7daf361be3e2c229557

Судячи з усього, сьогодні новоспеченій сім'ї Галини Безрук виповнюється два місяці, про що артистка зазначила у коментарях під фотографією.

"Алексєєвим сьогодні два місяці…", — зазначила вона.

Як повідомлялося раніше, в серпні 2016-го року співачка вийшла заміж за російського актора Артема Алексєєва і сьогодні проживає у Москві. Не так давно Галина Безрук поділилася в мережі першими весільними фотографіями. Також з виходом артистки на сцену в Сочі стало відомо, що Безрук вагітна, до того ж чекає дитину вже досить скоро.

Що ж стосується нової зворушливої фотографії з чоловіком, підписники співачки захоплюються парою і висловлюють свої враження у коментарях під знімком.

"Мої вітання! Дуже красива пара", "Які гарні. Неземні", "Щастя вам і здоров'я! Рада за вас дуже!", "Такі хороші", — захоплюються шанувальники Безрук.