Новини про зірок
Подобається

Соліст MMDANCE кинув біля вівтаря відразу двох наречених (ФОТО)

12/10/2016     Автор: admin
Соліст MMDANCE кинув біля вівтаря відразу двох наречених (ФОТО)

Днями відбулися зйомки кліпу групи MMDANCE на пісню "Батя". Режисером кліпу виступив Дмитро Мухін. 

За сценарієм кліпу головний герой Євген Приходько зловив величезну удачу за хвіст, передає Корупція.Стар

Простий хлопець з общаги, вигравши щасливі квитки в клуб, знайомиться там з дівчиною, яка незабаром запрошує його до себе в гості і закохується в нього по вуха. Але, той, кому щастить, не завжди може зупиниться, і Євген закохує в себе ще одну красуню, яка за збігом обставин доводиться сестрою першої дівчини. 

f_13018686381476205914

Ролі красунь, звичайно ж, зіграли солістки групи Марія і Олеся. Здавалося б, все обернулося в любовний трикутник, але тут не до речі для хлопця, з'являється їх Батя, який задасть жару цього залицяльникові. А ось як обидві красуні опинилися біля вівтаря, і як нареченого рятує рожевий баян, ви побачите зовсім скоро в кліпі MMDANCE — "Батя". 

"В цьому кліпі ми використовували незвичайні локації і яскраві образи в стилі 60-х років, ну і вельми заплутаний сюжет" — говорить Олександр Галкін, продюсер групи MMDance.

"Хоч я не можу назвати себе дуже приблизними, але я однолюб, і навряд чи б погодився на двох дружин відразу. Хоча, напевно, непогано мати відразу двох дружин, як у султана. Жартую, звісно. В житті мені, слава Богу, не доводилося потрапляти в таку ситуацію, але вона цілком життєва, за винятком деяких моментів", — поділився головний герой після зйомок кліпу. 

Так що незабаром нас чекає найвеселіша прем'єра цієї осені.