Новини про зірок
Подобається

Все ще Джеймс Бонд: Деніел Крейг хотів би знову зіграти агента 007 (фото)

11/10/2016     Автор: admin
Все ще Джеймс Бонд: Деніел Крейг хотів би знову зіграти агента 007 (фото)

Актор зізнався, що сумуватиме за роллю англійського шпигуна

З тих пір як Деніел Крейг офіційно заявив про те, що не збирається повертатися до ролі Джеймса Бонда після фільму "Спектр", чутки про те, хто стане новим агентом 007 не вщухають. Букмекери склали свій рейтинг, до якого увійшли як очевидні претенденти Том Хіддлстон або Ідріс Ельба, так і зовсім несподівані актори Джеймі Белл або Ейдан Тернер, повідомляє Корупція.Стар

І все ж до сих пір кращим варіантом для продюсерів Барбари Брокколі і Майкла Дж. Вілсона залишається саме Крейг. З чуток, студія навіть запропонувала Деніелу гонорар в $ 150 млн. За два фільми.

62f_danielcraignewyorkerfestival2016danielqiiwdfryuupx

Саме тому перші коментарі Деніела Крейга про роль в бондіані такі важливі. Тим більше, що актор, здається, встиг поміняти свою думку про участь у продовженні. Як повідомляє The Guardian, вчора на одній з панельних дискусій фестивалю журналу The New Yorker Деніел Крейг підтвердив, що буде не проти повернутися до ролі Джеймса Бонда.

"У мене найкраща робота в світі. Я продовжу виконувати її, поки буду отримувати від цього задоволення. Якщо мені доведеться піти, то я буду дуже сумувати за роллю Бонда .

Раніше Крейг стверджував, що "швидше переріже собі вени, ніж повернеться до ролі Бодна". Тепер Деніел запевнив журналістів, що говорив це несерйозно:

"Я сказав ці слова на наступний день після зйомок "Спектра", я не був удома більше року. Насправді це відмінна робота".

З 2006 по 2015 Деніел Крейг встиг знятися в чотирьох фільмах про агента 007 і принести студії $ 2,9 мільярда зборів по всьому світу.