Новини про зірок
Подобається

Топ-10 гучних зізнань зірок в нетрадиційній орієнтації (фото)

11/10/2016     Автор: admin
Топ-10 гучних зізнань зірок в нетрадиційній орієнтації (фото)

Зірки, які вчинили камінг-аут

11 жовтня в США відзначається Національний день камінг-ауту. Це офіційна заява людиною про те, що він належить до сексуальної чи гендерної меншості. Мало хто вирішуються на такий крок, адже до сих пір ведуться суперечки, а багато хто засуджує сексуальні смаки і переваги інших людей, повідомляє Корупція.Стар

Як би там не було, кожен має право на своє особисте життя. Багато хто не соромляться цього і відкрито зізнаються у своїй нетрадиційній орієнтації. Наша редакція вирішила пригадати найгучніші камінг-уати, які робили знаменитості.

Елтон Джон

d7e4673d0275ecc69da0d955161e3055_09_elton_john_10_108606470

У 1976 році спеціально для журналу "Rolling Stone" співак Елтон Джон вперше повідомив про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Після камінг-ауту його альбоми стали продаватися гірше. Але музиканта це не зупинило. Він продовжать свою творчу діяльність, знайшов сім'ю. І до цього дня він виступає.

Руперт Еверетт

Дженніфер Еністон образив Руперт Еверетт

У 1989 році в інтерв'ю паризькій пресі зробив визнання британський кіноактор Руперт Еверетт. Через 20 років актор зізнався, що своїх камінг-аутом поставив хрест на своїй кар'єрі. У газеті "The Observer" він порадив акторам-геям не розкривати свою сексуальну орієнтацію, якщо бажають зберегти успішну кінокар'єру.

Еллен Дедженерес

Еллен Дедженерес

У 1997 році на обкладинці журналу "Time" з'явилася американська телеведуча Еллен Дедженерес. На фото був підпис: "Ага, я лесбіянка". Вона до цих пір популярна и не зупиняється на досягнутому.

Том Форд

Том Форд

У 1997-му році американський дизайнер Том Форд зробив свій камінг-аут за допомогою журналу "The Advocate". Він повідомив про свої багаторічні відносини з головним редактором журналу "Vogue для чоловіків" Річардом Баклі.

Стефано Габбана і Доменіко Дольче

Модельєри Дольче і Габбана

У 2000 році своє визнання зробили італійські дизайнери Стефано Габбана і Доменіко Дольче. Про роман вони розповіли через 15 років після початку спільного життя. Вони вже не пара. Але, як бачимо, їх заява не зробила їх менш популярними і від них ніхто не відвернувся.

Ніл Патрік Харріс

Ніл Патрік Харріс

У 2006 році актор Ніл Патрік Харріс повідомив "People": "Я радий розсіяти будь-які чутки або помилки, і я дуже гордий тим, що можу заявити: я цілком задоволений способом життя гея." У 2010 році у нього з його коханим Девідом Барткі народилися двойня та від сурогатної матері.

Адам Ламберт

Адам Ламберт

Співак Адам Ламберт в 2009 році з'явився на обкладинці журналу "Rolling Stone". Як і Елтон Джон, Ламберт зробив гучну заяву. Ця новина не дуже шокувала публіку. Адже розмови про його уподобання ходили довго.

Метт Бомер

Метт Бомер

У 2012 році актор Метт Бомер заявив про свою гомосексуальність. Він це зробив на 18-ій щорічній церемонії імені Стіва Чейса. Обговорення було, але на нього або його кар'єру заява не вплинуло.

Джим Парсонс

Джим Парсонс

Актор Джим Парсонс також не побоявся зробити заяву про свої сексуальні уподобання. Він у 2012 році повідомив про свої десятирічні відносини з чоловіком. До слова, Парсонс вважається одним з найпопулярніших і найбагатших телезірок. Його роль Шелдона Купера в комедійному серіалі "Теорія великого вибуху" прославила його.

Рікі Мартін

Рики Мартин

Звичайно ж не можна не згадати співака Рікі Мартіна. Він був одним з найбажаніших наречених. До 40 років залишався в списку завидних зіркових холостяків. Але в 2010 році Рікі Мартін публічно зізнався в гомосексуальності. Він опублікував заяву на своєму сайті на двох мовах: "Я радий повідомити вам, що я успішний гомосексуаліст. Я щасливий бути тим, хто я є". На визнання його надихнули діти (співак виховує двох синів, народжених від сурогатної матері).