Новини про зірок
Подобається

Шанувальники прийшли в жах від неймовірно постарілого Діми Білана (ФОТО)

11/10/2016     Автор: admin
Шанувальники прийшли в жах від неймовірно постарілого Діми Білана (ФОТО)

Наставник пісенного шоу "Голос" худне буквально на очах. 

Шанувальники благають співака почати нормально харчуватися, так як надмірна худорба йому не до лиця, передає Корупція.Стар

В останні місяці Діма Білан сильно схуд. Змарнілий співак шокував фанатів надмірною худобою і постарілим обличчям. Фанатки артиста благали його трохи поправитися — деякі навіть пропонували його нагодувати. Дехто з прихильниць навіть припустив, що артист серйозно хворий.

adac8e369b80f7162ef376a71a816ba4

Після того як ця тема стала активно висвітлюватися в ЗМІ, Діма вирішив припинити чутки і розповів, що схуд не через хворобу, а через сироїдіння. Співак захопився ним після того, як захворів гастритом. Незважаючи на те, що за кілька місяців Діма скинув до 10 кілограмів, співак стверджує, що почуває себе чудово.

Однак прихильниці все одно переживають за свого кумира. Нещодавно він виклав у свій мікроблог новий знімок, на якому знявся голим до пояса. Співак сходив на сеанс тайського масажу. Багатьох фоловерів здивувало змарніле тіло знаменитості — деякі прихильниці порівняли його з Анджеліною Джолі, яку часто підозрюють у анорексії.

"Навіщо такий худий?", "От чесно, не впізнала б, так сильно схуд", "Худий, як мумія", "Діма, навіщо так схуд? Ручки тепер, як у Джолі", "Дуже старе обличчя для його віку", — шанувальники писали багато неприємних відгуків. Все ж знайшлися і ті, хто заступився за артиста і заявив, що він чудово виглядає.