Новини про зірок
Подобається

Павло Зібров поділився вражаючим рецептом чоловічої сили (ФОТО)

11/10/2016     Автор: admin
Павло Зібров поділився вражаючим рецептом чоловічої сили (ФОТО)

У програмі "Кулінарна академія Олексія Суханова" Народний артист України Павло Зібров зізнався, чим любить займатися на дачі, а також поділився рецептом фірмового напою.

У Народного артиста України незвичне хобі – він колекціонує мангали, передає Корупція.Стар

Як зізнався співак, в заміському будинку він обожнює приймати гостей і готувати різноманітні страви на вогні.

"Ми живемо за містом, а там – незвичайна природа, вранці співають пташки. Там і добре думається, і спиться, і пісні пишуться. А коли приїжджають друзі, я завжди готую м'ясо або рибу на мангалі", – розповів Павло Зібров.

7c6bc5f130931d2ef8edd8030e3de7b6

Співак розповів, що частенько до нього в гості заїжджають зоряні приятелі – поети Юрій Рибчинський та Петро Мага. Разом вони пишуть пісні, грають в більярд і паряться.

"У мене ж там ще дві лазні є. Одного разу приїхали мої приятелі попаритися. Отже, сидимо ми, чекаємо, вже і випили, і закусили. Прихопивши віники, заходимо нарешті-то в баню – а там світло горить, а кнопочку натиснути, щоб натопити її, я забув. От же розчарування було, на вулиці – зима, мороз. Ну і пішли ми далі за стіл", – розговорився Павло Зібров.

Крім того, на кухню до Олексію Суханову артист прийшов не з порожніми руками. Павло Зібров не тільки приніс у подарунок телеведучому свій фірмовий квас, але і поділився рецептом приготування.

"У трилітрову банку необхідно налити 1 літр яблучного соку і 2 літра холодної води, – почав співак. – Потім слід додати 3 чайні ложки цукру, по ложці розчинної кави і дріжджів. Все ретельно перемішати і залишити в темному місці на 12 годин. Готово!".