Новини про зірок
Подобається

Анастасія Приходько покидає сцену

10/10/2016     Автор: Яна Романська
Анастасія Приходько покидає сцену

Анастасія вирішила розірвати всі асоціації з собою колишньою, так як їй стало некомфортно жити в умовах колишнього образу.

Днями співачка Анастасія Приходько побувала в гостях радіо-програми Lilu – Show for You, де розповіла не лише про свій новий кліп "Луна-Ностальгія", який вийде скоро, але і пояснила, чому в попередніх відеороботf[ вона не завжди була собою, передає Корупція.Стар

Як виявилося, Анастасія вирішила розірвати всі асоціації з собою колишньою, так як їй стало некомфортно жити в умовах колишнього образу.

"У мене був образ, який мені придумали, були костюми, я намагалася підтримувати цей образ з моменту розставання з продюсером. Мені здавалося, що так і повинно бути, так правильно, якщо мені це придумали. Потім в якийсь із моментів я вирішила, що це не моє і я не можу так більше жити!" – Розповіла Анастасія Приходько, перебуваючи в студії Show for You.

Більш того, співачка навіть хотіла перестати співати і піти зі сфери шоу-бізнесу.

"В один момент мені захотілося розвернутися і піти зі сцени. Голосно. Я зрозуміла, що це стеля, я не знаю, що мені робити далі – не можу таке прийняти, співати, не можу носити підбори і сукні, обманювати себе! Я не ходжу в спа-салони, я не фарбую губи, я в принципі не фарбуюся, я люблю все справжнє і співати про сьогодення. Не хотіла витрачати найкращі роки своєї молодості на те, щоб відчувати себе незатишно", – розповіла Приходько.