Новини про зірок
Подобається

Відома письменниця покинула чоловіка, бо закрутила роман з подругою (фото)

09/10/2016     Автор: Катерина Гук
Відома письменниця покинула чоловіка, бо закрутила роман з подругою (фото)

Письменниця Елізабет Гілберт, авторка книги "Їсти, молитися, любити" розлучилася з чоловіком Хосе Нуньєсом через роман з подругою. Жінка зізналася, що з Раєю Еліас у них давно міцна дружба та взаємна любов, пише Корупція.Стар

"Протягом багатьох років вона є моїм джерелом натхнення, світла, дороговказною зіркою і довіреною особою. Словом, вона — моя людина. Багато хто з вас неодноразово чули про неї в моїх виступах, я не втомлююся хвалити Раю за внесок у мою творчість, а іноді ми виступаємо разом. Я ніколи особливо не робила секрету з наших стосунків. Але цієї весни я отримала звістку, яка змінила все моє життя: у Раї діагностували рак печінки, захворювання, яке не лікується. У цей момент мені здалося, що в моєму серці утворилася величезна діра, через яку витекло все моє життя. Я скасувала всі заплановані відрядження, презентації та виступи, щоб залишатися з Раєю кожну секунду, яку нам судилося прожити разом", — каже Елізабет.

ee

Письменниця наголосила, що робити вигляд, ніби вони з Раєю просто друзі — нечесно. І саме стосунки з Еліас стали причиною розлучення з чоловіком.