Новини про зірок
Подобається

Співак Андрій Губін збентежив шанувальників своєю зовнішністю (ФОТО)

09/10/2016     Автор: Яна Романська
Співак Андрій Губін збентежив шанувальників своєю зовнішністю (ФОТО)

Відомий виконавець, останнім часом не з'являється на публіці, але попався однієй із прихильниць, коли відпочивав у Сочі, і вона з ним сфотографувалася, передає Корупція.Стар

Незважаючи на те, що шанувальники досі не забули Андрія Губіна, і неодноразово просили його виступити, співак не ходить на світські тусовки і концертів не дає. Однак коли він відпочивав у Сочі, одна з прихильниць, впізнала його, попросила кумира сфотографуватися з нею, і він люб'язно погодився. Після цього знімок відразу ж з'явився в фан-групі виконавця в соціальній мережі «ВКонтакте» і викликала інтерес у користувачів, адже Губін вразив їх своєю зовнішністю.

На фотографії можна побачити, що Андрій Губін одягнений по-спортивному, за спиною висить рюкзак, а в руці співак тримає еспандер. Напрошується висновок, що виконавець займається спортом, і шанувальники також припустили, що він збирався вирушити в гори.

Громадськість відзначила, що Андрій Губін добре виглядає і практично не змінився за останні роки. Шанувальники сподіваються, що співак все ж таки зважиться повернутися на сцену.

w460-1-9