Новини про зірок
Подобається

Козловський розповів про «криваву помсту» Кондратюка (фото)

09/10/2016     Автор: admin
Козловський розповів про «криваву помсту» Кондратюка (фото)

Віталій Козловський переконаний, що досягне компромісу з колишнім продюсером Юрієм Кондратюком, дії якого називає "кривавою помстою". Про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Насправді невиїздним я є півтори місяці і може більше. Ми вже подаємо апеляцію на те, щоб я був виїзний. Такого не може бути, тому що я буду сплачувати, як ні як, але ми все улагодимо і виїздний я буду, я переконаний і мене переконали юристи. Я не хочу цього конфлікту і ніколи не хотів, навпаки намагався з Кондратюком улагодити це питання і піти на мирову, був ініціатором зустрічей з ним я і він постійно віднікувався з цим, і що йому не цікаво, і йому цікава лише кривава помста, це його слова. За мене навіть вступалися дуже серйозні люди, які готові були з ним улагодити справу, але він сказав: "Козловський образив мою дружину", я такого не пам'ятаю, тому це кривава помста з його боку", — говорить Віталій Козловський, повідомляє Корупція.Стар

m

Нагадаємо, співаку Віталію Козловському заборонили виїжджати за кордон до 1 січня 2099 року.

Відповідний захід Державна виконавча служба при Міністерстві юстиції обрала через порушення Козловським авторських прав і постійне невиконання судових рішень на користь Української музичної видавничої групи.

Зазначається, що попередній продюсер співака Ігор Кондратюк заборонив Козловському виконувати пісні з репертуару, створеного за час їхньої співпраці. Однак Кондратюк стверджує, що Козловський неодноразово порушував права Української музичної видавничої групи. Їй продюсер передав права на управління всім репертуаром співака.