Новини про зірок
Подобається

Фанати приголомшені: Сергій Притула опублікував інтимне фото своєї дружини (ФОТО)

09/10/2016     Автор: Ігор Нагорний
Фанати приголомшені: Сергій Притула опублікував інтимне фото своєї дружини (ФОТО)

 

Фотографіями Притула поділився у Facebook. Крім того, аби запобігти розповсюдженню неправдивих чуток, Сергій одразу розповів про свій другий шлюб та про стосунки з першою дружиною і матір’ю його сина, передає Корупція.Стар

"По-перше, я хочу сказати, що я максимально щасливий мужчина, який має радість зранку йти на роботу, а ввечері, підстрибуючи, повертатися додому, де мене чекає любляча дружина", — почав Притула.

"По-друге, всім тим, хто пише усіляку брєдятіну типу "покинув жінку з малою дитиною" і т.п., хочу повідомити і пояснити, що іноді бувають ситуації, коли двоє людей приймають рішення жити окремо. Так часом трапляється. Не я перший, не я останній. При цьому, жодна сторона не потребує ваших співчуттів чи зітхань. У нас з Юлею є максимальне порозуміння 80-го левелу щодо виховання Дмитра Сергійовича", — наголосив він.


 Це вже другий шлюб 34-річного Сергія

prytula-z-druzhtnoyu

"По-третє, я не хочу обговорювати особисте життя колишньої дружини, але повірте, у Юлі все гаразд. Буду вдячний, якщо не будете її турбувати. Щодо взаємовідносин Катерини та Дмитра Сергійовича, то я не буду вправлятись у епістолярному жанрі, за мене все скажуть фото", — зауважив Сергій.


Також Сергій звернувся до журналістів з проханням не турбувати членів його родини, а сам він коментарів не даватиме. Тому й поспішив повідомити деталі про свою новоспечену дружину.

"Панове, мою дружину звати Катерина Вікторівна Притула. Якщо у когось будуть виникати запитання до членів її родини, то, будьте ласкаві, звертайтесь до цікавих вам адресатів напряму. Прошу журналістське товариство дуже добре підбирати слова і власні умовиводи, позаяк жодних коментарів ми не збираємось давати і все, що ви скажете, буде сприйнято мною, як зазіхання на наше особисте життя", — заявив шоумен.