Новини про зірок
Подобається

Бред Пітт зізнався, що більше ніколи не одружиться (фото)

09/10/2016     Автор: admin
Бред Пітт зізнався, що більше ніколи не одружиться (фото)

Бред Пітт і Анджеліна Джолі продовжують ділити дітей, і залагоджувати розлучення. За словами інсайдерів, 52-річний актор прийняв рішення більше ніколи не пов'язувати себе узами шлюбу.

"Він ставився до сімейного життя з Анджеліною дуже серйозно і вважав, що проживе з актрисою до кінця днів. Бред дуже традиційний, тому вважав цей шлюб останнім у своєму житті. Так воно, швидше за все, і буде, але вже з іншої причини — він не хоче знову відчути душевний біль. Зараз він не думає про нові стосунки і відкидає ймовірність, що одружиться знову", — поділився інформацією обізнане джерело, повідомляє Корупція.Стар

Якщо Анджеліні допомагає старший брат Джеймс Хейвен, то Бред в цей непростий час спирається на плече батьків. За словами інсайдерів, мама актора постійно розмовляє з ним, друзі і особистий менеджер теж підтримують.

im578x383-gol

Журналісти дізналися, що зіркове подружжя ведуть переговори про умови розірвання шлюбу і долі дітей в приватному порядку. Нагадаємо, Джолі отримала тимчасову опіку над 15-річним Меддоксом, 11-річної Захарою, 12-річним Паксом, 10-річною Шайло і 8-річними Ноксом і Вів'єн. Джерела з оточення пари стверджують, що актор прагне брати участь у вихованні дітей, але погодився на тимчасові умови їх проживання з матір'ю, поставивши на чільне місце їх інтереси, а не свої бажання.

"Неможливо відразу створити нову реальність для дітей. Раптова поява в житті двох сімей порушить цілісність їх світу. Бред шукає можливість продовжити спілкування з синами і дочками. Він хоче домовитися про це з Анджеліною", — розповіли журналістам друзі актора.

Мирна угода була немислимою кілька тижнів тому. Після сварки з Меддоксом в літаку служба опіки обмежила доступ Пітта до дітей. Анджеліна не погодилася зі строгими методами виховання чоловіка. Однак зараз адвокати допомагають батькам, які розійшлися в поглядах, мирно домовитися про долю дітей. Після довгих консультацій актори взяли тимчасові умови, які будуть діяти до 20 жовтня. Пітт добровільно погодився здавати аналізи на алкоголь і наркотики, щоб довести, що у нього немає хімічної залежності. Нагадаємо, перший тест актора на заборонені речовини виявився негативним.

"Представники акторів роблять все можливе, щоб допомогти їм мирно домовитися. Всі сподіваються на те, що чоловік і дружина самі прийдуть до довгострокової угоди і вирішать важливі для них питання без участі суду", — розповів інсайдер про те, що зараз відбувається між Бредом Піттом і Анджеліною Джолі.