Новини про зірок
Подобається

«Маю заплющувати очі на деякі речі» — дружина Фредеріка Беґбеде (фото)

08/10/2016     Автор: admin
«Маю заплющувати очі на деякі речі» — дружина Фредеріка Беґбеде (фото)

Письменник Фредерік Беґбеде свого часу написав книжку "Кохання живе 3 роки", але сам в це правило не вірить, про це стало відомо у передачі "Світське життя на телеканалі 1+1. Дружина щаслива з ним і не ревнує.

"Зазвичай я не ревнива, адже з цим чоловіком просто приходиться заплющувати очі на деякі речі, маю йому довіряти, тому що не маю іншого виходу", — говорить Лара, — це довга та пристрасна історія: ми познайомились у мистецькій галерії і я закохалась, ми вже разом двічі по 3 роки", повідомляє Корупція.Стар

foto

Нагадаємо, письменник та діджей Фредерік Беґбеде завітав до Львова і розповів, що кращі вечірки відбуваються якраз у часи кризи, а не навпаки.

"Коли тобі сумно і немає надії, єдиний вихід напитися та веселится. Найкращі місця для розваг там, де є криза, бо, коли люди щасливі вони сидять по домівках. Я мушу зізнатися, я ніякий не діджей, мені просто подобається розважатися і ділитися музикою, яку люблю з п'яними людьми. Коли я вперш грав у Києв, я пролив горілку на пульт і він перестав працювати — не було ні музики, ані світла, але це була краща вечірка. Всі кричали: "Фредерік, пішов ти дурний, ти найгірший в світі діджей", "так", я кричав. Так, було дуже весело, тож найкраща вечірка без музики", — каже Беґбеде.