Новини про зірок
Подобається

Холлі Беррі пояснила, чому приховує дітей (фото)

08/10/2016     Автор: Катерина Гук
Холлі Беррі пояснила, чому приховує дітей (фото)

Актриса Холлі Беррі рідко виходить з дітьми на публіку. Найчастіше фотографії Холлі з дітьми з'являються від папараці, які знімаю їх в аеропорту, на прогулянці і т. д..

На своїй сторінці в Instagram актриса теж не показує дітей. Фото публікує, але обличчя не видно. І це викликало обговорення серед користувачів. Деякі припустили, що Холлі Беррі соромиться своїх дітей. Актриса тут же відреагувала на подібні коментарі, повідомляє Корупція.Стар

oo

Холлі Беррі пояснила, чому приховує обличчя своїх дітей від публіки, як і їх самих:

Я помітила, що ви вже кілька разів писали подібні речі, так що дозвольте мені дещо роз'яснити — я не соромлюся своїх дітей. Але замість того, щоб показувати їх особи, я шукаю інші способи демонструвати те, що вони є важливою частиною мого життя . Я намагаюся захистити їхнє приватне життя від сторонніх, так як вони всього лише діти. Це тільки моя думка і я не критикую людей, які чинять інакше. Моя задача як матері в тому, що я повинна захищати приватне життя своїх дітей усіма способами. Коли вони виростуть і досягнуть того віку, коли захочуть публікувати свої фото в Інтернеті — вони зроблять це і це буде їх рішенням, а не моє. Гарного вам дня.

написала Холлі Беррі в коментарях

Це не дивно. Багато зірок приховують своїх дітей. Зоряні батьки бажають, щоб їхні діти усвідомлено вибрали  чим займатися і чи готові вони до уваги з боку преси і публіки.