Новини про зірок
Подобається

Чоловік Ірини Білик візьме участь у російському «Голосі» (фото і відео)

08/10/2016     Автор: admin
Чоловік Ірини Білик візьме участь у російському «Голосі» (фото і відео)

Чоловік співачки Ірини Білик Аслан Ахмадов візьме участь у вокальному конкурсі "Голос", який проходить на одному з російських каналів, про це Білик розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Тато у нас буде брати участь у "Голосі" російському і ми будемо вболівати за нього, тому що він дуже гарно співає. Його запрошували у "Голос" український, але вийшло, що ближе дому і тому це в Росії", — говорить співачка.

Сама Білик встигає не тільки гастролювати, доглядати за синами, а і вирощувати помідори, повідомляє Корупція.Стар

irina-bilyk-s-muzhem-aslanom-ahmadovym-foto-facebook_rect_501b9324246773487d38860b870ded3d

"У мене є город, я дуже пишаюсь помідорами. Цими руками у перснях збирала червоні помідорчики, в бігудях вийшла, робила зачіску", — говорить зірка.

Цього літа Білик не поїхала з маленьким сином на курорт.

"Нам сказали, що у нас дуже гіперактивна дитина, багато людей і він починає хвилюватися — проявляє себе, як зірка. Ми вирішил цього року залишимося вдома, а наступного будемо по берегу ходити і всі будуть брати у нього автографи", — сказала Білик.

Старший син зірки цього року вступив на факультет аудіо-візуального мистецтва Університету імені Тараса Шевченка, факультет відкритий цього року, "хоче бути режисером матусі", зазначила співачка.