Ольга Бузова нажахала невдалим мейк-апом (ФОТО)

07/10/2016     Автор: Катерина Гук
Ольга Бузова нажахала невдалим мейк-апом (ФОТО)

30-річна Ольга Бузова любить експериментувати з б'юті-образами. 

Телеведуча з задоволенням пробує нові відтінки помад, приміряє перуки і періодично освіжає колір волосся, граючи з відтінками, передає Корупція.Стар 

А днями вона взяла участь в арт-зйомці і здивувала шанувальників яскравим мейком.

g_2dab6630567ac54ae7e0b9dd32d24976_2_478x500-241x300

5 жовтня Ольга Бузова взяла участь в модній зйомці. Для фотосесії зірці зробили незвичайний макіяж, аналогічний тому, який макіяж-гуру Пет Макграт вводить в моду і часто показує в своєму Instagram. Візажист Андрій Лоос наніс на губи телеведучої червоний гліттер і блискітки. Бузової так сподобався свій новий образ, що вона поспішила поділитися з фанатами в Instagram фотографією, на яких продемонструвала результат старання майстра.

«Так, у мене великі червоні губи в стразах, блискітках і лаку, краса в очах дивиться! Ну, а моїм людям дякуємо за компліменти, скоро ви всі побачите, люблю вас», — написала під знімком Бузова.

Думки фоловерів знаменитості розділилися: одні залишилися в захваті від образу, а інші зазначили, що Олі не йде такий макіяж: «Прекрасна, помада клас!», «Олю, тобі дуже йде», «Круто вийшло, а губи просто шикарні», «Занадто багато косметики… Ніс занадто сильно виділили», «Оль, так збільш ти нарешті губи, щоб за кілометр їх олівцем не обводити"