Новини про зірок
Подобається

Донька Валерії Ганна Шульгіна серйозно хвора (ФОТО)

07/10/2016     Автор: Катерина Гук
Донька Валерії Ганна Шульгіна серйозно хвора (ФОТО)

Починаюча співачка Ганна Шульгіна повідомила, що серйозно захворіла. 

Лікарі діагностували у неї гострий бронхіт, а отже, найближчі виступи дочки Валерії під загрозою зриву, передає Корупція.Стар

Своєю печаллю Ганна поділилася з передплатниками в Instagram. Шульгіна дуже відповідально ставиться до роботи, тому перешкоди у вигляді поганого самопочуття і зниклого голосу її не на жарт засмучують. 

1475777864_623196fbaa146e76232b4b93d1e54bd0

"На жаль, після великого, красивого свята в Грозному я повернулася додому остаточно хвора. Голосу немає взагалі. Вранці були лікарі поставили діагноз "гострий бронхіт". Через день мені летіти в Киргизії. Як?" – переживає трудяга.

У Грозному артистка була в компанії Тіматі, Миколи Баскова, Йосипа Пригожина і своєї мами Валерії, яка, за словами Ганни, теж застуджена. Шульгіна бореться з хворобою вже більше тижня. Можливо, щільний графік заважає дівчині повністю вилікуватися. Відлежатися вдома хоча б пару днів вона поки не може. 

До речі, днями Анна похвалилася в Instagram тим, що близький друг як ліки привозить їй ночами солодощі. Однак навіть ціла коробка смачного молочного шоколаду не змогла вберегти її від гострого бронхіту. Цікаво, що проблеми зі здоров'ям не заважають красуні Шульгіної надягати одяг з глибоким декольте. Відзначимо, що в 23 роки Ганна встигла домогтися багато чого. Вона вважається однією з найбільш працьовитих зоряних спадкоємиць. 

Дочка співачки Валерії від продюсера Олександра Шульгіна закінчила театральний інститут і спробувала себе в якості телеведучої, актриси і співачки. Втім, вона ніколи не сиділа на шиї у матері. Дівчина з юних років заробляє гроші. Не так давно Анна переїхала з рідного дому в квартиру, на яку збирала багато років.